Davor Matota
KOMAD KOJI VAM NE MOŽE PROMAKNUTI

Torbica zbog koje su se za Oljom Vori okretali svi na špici

Kod Olje Vori nema tmurnih modnih dana: Iako je jesen, jarki uzorci krase njezine haljine, a sve smiruje komadima u zelenim tonovima. Ipak, zbog jednog komada svi su se okretali za njom - torbice u obliku praščića.

Životinjski svijet često posluži kao inspiracija dizajnerima i dok su uzorci poput zmijskog i tigrastog već uobičajeni, među motivima se nađu i neki manje očekivani. Jedan od njih su praščići koje ne možemo tako često vidjeti na odjevnim predmetima ili modnim dodacima pa je torbica takvog oblika svaki put vrlo upečatljiva.

Neodoljive njuškice bile su nadahnuće mnogim dizajnerima pa je čak i talijanska modna kuća Gucci predstavila svoju mini torbicu u obliku praščića, a Olja Vori, supruga bivšeg rukometaša Igora Vorija, svoj je komad pronašla u ponudi brenda Tory Burch, a model je trenutačno rasprodan.

Davor Matota

Karirani uzorak s naglascima crvene nijanse, resice na mjestu repića i malena njuškica i uši svoje su mjesto našli u kolekciji američke dizajnerice za jesen/zimu 2018., a mini torbica izrađena je od napa kože te je krasi crveni, dugački remen.

Spica / Zagreb 24.10.2018. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota
Olju Vori osvojila je torbica u obliku praščića za koju treba izdvojiti oko 2200 kuna

Upečatljiv modni dodatak Olja je kombinirala s elegantnom haljinom s cvjetnim uzorkom, a u kombinaciju je unijela i jesenske nijanse - maslinasto zelena jakna s krznom i cipele odlično su se uklopile u outfit koji je prava inspiracija za prijelazno razdoblje.

A koliko jedan modni dodatak može promijeniti cjelokupan dojam, Olja je pokazala kada je uz isti outfit umjesto praščića odabrala klasičnu torbu brenda Twinset.

Spica / Zagreb 24.10.2018. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Linker
24. travanj 2024 13:24