Prioritet udobnost

Traper kombinezon i radničke čizme J.Lo: Odličan ležerni styling ili potpuni promašaj?

Pjevačica je casual look podignula na novu razinu - neki ga hvale, dok ga drugi uspoređuju s automehaničarskom uniformom.

Nemoguće je osporiti činjenicu koliko je stil Jennifer Lopez evoluirao kroz njezinu karijeru. Međutim, svako toliko pronađe način vratiti se svojim hip-hop modnim korijenima koje je rado nosila početkom dvijetisućitih, a glavni komad s kojim to čini su kultne Timberland čizme koje je u ono vrijeme spajala sa svime.

image
LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prošlog tjedna fotografi su J.Lo uhvatili u ležernom izdanju koje nimalo ne laska njezinoj figuri, ali zato izgleda poprilično udobno. Naime, pjevačica, glumica i poduzetnica prošetala je u predimenzioniranom traper kombinezonu koji asocira na one radničke. Klasično kopčanje i kragna spojeni sa širokim kratkim rukavima sirova ruba i ravnim krojem koji ne naglašava siluetu "pojeli su" njezinu figuru. Osim toga, niti baggy model hlača nije igrao u njezinu korist jer je učinio da izgleda niže nego što to zaista jest. Međutim, čitav spoj tamnijeg trapera i jednih od najpopularnijih radničkih čizama svih vremena stvorio je look koji podsjeća na mušku hip-hop modu ranih dvijetisućitih.

Kako bi podigla dojam čitave kombinacije Jennifer je uključila zlatne modne dodatke za kojima rado poseže bez obzira za koju se prigodu odijevala. Deblje okrugle naušnice, masivna narukvica sa zakovicama i predimenzionirane sunčane naočale žutih stakala upotpunila je i zlatnim ručnim satom, a jedino među nakitom što je odskakalo bio je prsten na kažiprstu desne ruke. Naravno, isticala se i skupocjena Hermès Birkin torba od smeđe brušene kože koju je nosila u lijevoj ruci.

image
LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čini se kako je Lopez posljednjih mjeseci prigrlila oversized krojeve jer ovo nije prvi put da je uhvaćena u baggy hlačama. Dapače, posljednjih mjeseci one su osnova njezinih outfita. Bilo u ležernim izdanjima kad najradije bira traperice ili u profinjenijima kad su joj prvi odabir wide leg hlače, a u oba će slučaja pronaći način kako uklopiti omiljeni model čizama od kojih se ne odvaja od početka karijere i najpopularniju torbu svih vremena.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 02:02