‘Ukradite‘ stil

Treba vam malo inspiracije za ljetne outfite? Bojana Gregorić Vejzović nosi jedan od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

U posljednjih nekoliko dana glumica se pohvalila raznim ljetnim outfitima, a nama su za oko zapela dva koja su savršena za vruće dane, ali i noći.

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović ljeto provodi na Pelješcu sa svojim suprugom Enesom injihovom djecom, tamo se odmaraju od nedavnog preseljenja iz strogog centra Zagreba u stan koji više odgovara potrebama njihove obitelji.

Glumica u zadnjih nekoliko tjedana intenzivno dijeli svoje modne kombinacije na Instagramu, a sudeći prema viđenom, uspješno spaja odlične komade. Njezin posljednji 'uradak' oduševio je njezine pratitelje jer je riječ o pravom ljetnom stajlingu koji bismo i mi odmah poželjeli nositi.

Čitajte i: Kako ju on vidi: Bojana obasjana suncem uz more najljepša je u oku svog supruga

Kako najbolje istaknuti preplanulu put nego 'sunčanim' bojama - žutom i narančastom. Naša glumica je tako uskočila u krpice veselih boja, a u ovom looku najviše se isticao žuto-narančasti top (ili bodi) s volanom.

Njega je Bojana odlično spojila s plavim kratkim hlačama i zanimljivom maramom, a kako bi cijeli stajling bio vizualno ugodan, dodala je žute sandale i torbu u sličnoj nijansi.

Prije nego je okinula ovu simpatičnu fotografiju, na Instagram storyju je upitala svoje pratitelje koje bi joj sandale bolje pristajale na outfit - žute ili smeđe te se odlučila na ove prve. Definitivno se slažemo s njezinim izborom jer su žuti detalji zaista dali ovoj kombinaciji 'točku na i' i učinili je potpunom.

Još jedan njezin ljetni look koji nam je zapeo za oko 'evidentirala' je prije sedam dana, a riječ je o spoju kratkog bijelog topa i dugačke plišane suknje. Pliš, kao mlađi brat baršuna, uvijek izgleda elegantno, dok kratki top daje dozu razigranosti i mladenaštva.

Linker
08. travanj 2024 09:20