Modni izbor dana

Trend alert: U Mangu se nalazi najbolji izbor popularnih cipela za jesen

Mary Jane cipele doživjele su procvat na modnoj sceni i ponovno smo se zaljubili u ovaj neodoljivi model cipele!

Jedan model cipela nalazi se pod svjetlima reflektora - a nije riječ o mokasinkama! Mary Jane modeli imaju dug staž na modnoj sceni, a posljednjih godina smo obnovili ljubav prema ovim modelima koje smo kroz odrastanje spontano ostavili u djetinjstvu. "Odrasla" Mary Jane verzija u jesenskim suhim danima zamijenit će klasične gležnjače ili pak sveprisutne mokasinke, a uklopit će se u svaki look!

U potrazi za idealnim modelom, naletjeli smo na sjajan izbor kuće Mango. Španjolski brend u sklopu jesenske kolekcije nudi različite modele - od lakiranog u crvenoj i crnoj varijanti, s niskom block petom, do elegantne Mary Jane cipele s tankim remenčićem i niskom petom, do efektnog modela prekrivenog cirkonima. Jednako efektan je i par Mary Jane cipela u popularnoj metalik nijansi kojeg odlikuje visoka peta, također stabilnog block oblika - pa su sjajan izbor za dnevne ali i večernje i elegantnije prigode. Ako ste u potrazi za modelom ravnog potplata kojeg ćete nositi svakog dana, tu je crni lakirani model s ukrasnim gumbom koji ih čini upečatljivima.

image

Ravne cipele (49,99 eura)/ crvene lakirane cipele (49,99 eura)/ cipele sa cirkonima (69,99 eura)/ lakirane cipele (49,99 eura)/ cipele na petu (69,99 eura)/ cipele s niskom petom (49,99 eura) - sve Mango

Promo
Linker
24. travanj 2024 20:22