Celine Ava torbica

 PRESS/GLORIA EDIT
It modni dodatak

Trendseterice su oduševljene Celine torbicom, a ovaj high street brend ima povoljniju verziju

Torbice u obliku polumjeseca već su neko vrijeme hit, pa stoga ne čudi ni popularnost luksuznog Ava modela francuske modne kuće.

Torbice u obliku polumjeseca već su neko vrijeme hit, pa stoga ne čudi ni popularnost luksuznog Ava modela francuske modne kuće.

Mislimo kako nije potrebno dodatno naglašavati činjenicu da je torba neizostavan modni dodatak koji svaku kombinaciju podiže na višu razinu. Bez obzira na to o kojem se stylingu radilo, statement torba nikada neće proći nezapaženo, a trendseterice su u posljednje vrijeme oduševljene Celine Ava torbicom, modelom koji se istaknuo kao predmet žudnje mnogih fashionistica.

Osim oblika polumjeseca koji je već neko vrijeme jedan od najpoželjnijih, francuska modna kuća Celine je, bez sumnje, jedna od onih koje su se u svijetu mode najviše istaknule upravo po svojim torbicama. Njihov model Ava tako je jedan od it komada ove sezone, kako na društvenim mrežama, jednako tako i na gradskim ulicama.

Riječ je o malenoj, ali efektnoj torbici koja će pristajati gotovo svakoj modnoj kombinaciji. Dolazi u nekoliko različitih boja od kojih svaka izgleda sjajno, a budući da njezina cijena od 1350 eura nije nimalo niska, pronašli smo joj zamjenu u ponudi poznatog high street brenda Mango. Iako naravno nije riječ o identičnoj torbici, sa sigurnošću možemo reći da je riječ o modelu svijetlosmeđe boje koji neodoljivo podsjeća na Celine Ava. Ova se torbica prodaje po cijeni od 39,99 eura.

image

Mango torbica (39,99 eura)

MANGO
Linker
28. travanj 2024 04:05