Čista desetka

Tri monokromatska looka Monice Bellucci: Diva pokazala kako je i dalje kraljica elegancije

Na filmskom festivalu u Francuskoj talijanska glumica zablistala je u tri bezvremenska komada.

Jedna od omiljenih glumica i modnih uzora brojnim ženama Monica Bellucci, zapravo uopće ne slijedi modne trendove. Njen stil iznimno je ženstven, a gradi ga na pomno biranim komadima, kojima ne treba previše dodataka. Tako je glumica zablistala u tri kombinacije tijekom 14. Lumiere Film Festivala održanog u francuskom Lyonu. Monica je tamo imala poseban zadatak, održala je masterclass te uručila nagradu slavnom redatelju Timu Burtonu.

Prilikom svakog pojavljivanja Bellucci je odabrala outfit u samo jednoj boji, dva od tri puta to je bila crna, a za svečanost nagrade purpurna.

image

Monica Bellucci u odlično krojenom odijelu

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prvo je odabrala odlično žensko odijelo od debljeg materijala, izvrsno skrojeno s hlačama čije nogavice cigareta kroja imaju i crtu po sredini i jednako tako odličnim sakoom - strukiran s dvorednim kopčanjem i sakrivenim džepovima. Monica je uz ovaj statement komad samo figuru dodatno izdužila jednostavnim crnim čizmama na visoku petu i umjerenu platformu.

image

Ljubičasta za svečanu priliku

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Bellucci je uručila nagradu Timu Burtonu

MAKS HIM/STARFACE/PROFIMEDIA

Za svečanu dodjelu nagrada odabrala je kombinezon u upečatljivoj boji purpura. Krojen iz dva dijela izgleda kao da se spajaju hlače širokih i lepršavih nogavica te bluza warp izreza. Zahvaljujući dugim nogavicama, nije pokazala niti cipele, tako da je ljubičasta boja outfita dobila punu pažnju.

image

U crnom od glave do pete

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Dodatno naglasiti struk, za dodatnu dozu ženstvenosti

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Idućeg dana za aktivnosti i pojavljivanje pred tiskom, Monica se opet vratila klasičnoj crnoj - u warp haljini od jerseya - struk je dodatno naglasila pojasom svezanim u mašnu. Za potpuni dojam odabrala je čizme s visokim sarom i potpeticama od crne brušene kože.

Linker
18. travanj 2024 05:58