U Londonu

Trudna Sienna Miller ima najzabavniju kreaciju: Pufasti komplet naglasio je trudnički trbuh

Na eventu kojim se otvorio londonski Tjedan mode, glumica i manekenka privukla je sve poglede u couture kreaciji.

Glamurozni Vogue World Show koji je održan u Londonu okupio je trenutno najpoznatija imena scene, a među njima se našla i Sienna Miller, glumica i manekenka. Modni izbori su na crvenom tepihu varirali - od golih izdanja koja se nalaze na listi loše odjevenih, do elegancije i suvremenih glam lookova. Sienna Miller smjestila se u sredinu i odlučila je ne igrati na sigurno, već se s modnom malo zabaviti. I u tome je uspjela!

Glumica je odabrala Schiaparelli outfit koji se sastoji od suknje i raskošne bluze, a izgleda poput poslastice od šlaga. Voluminozna couture kolekcija naglasila je njezin trudnički trbuh, a na nogama je nosila prepoznatljive Schiaparelli cipele s realističnim odljevom prstiju. Outfitom se istaknula bez da je prešla granicu dobrog ukusa, a ekstravagantnu kreaciju nosila se s pravim stavom, nasmiješena i samopouzdana.

image

Sienna Miller

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Da je trudna, saznalo se ljetos kada je viđena na Ibizi s partnerom Olijem Greenom, a zajedno su viđeni i u St. Tropezu gdje su ih fotografi snimili dok su uživali u obiteljskim trenucima. Tada su fotografije s plaže u kupaćem kostimu otkrile da očekuje drugo dijete. Glumica je majka desetogodišnjakinje Marlowe koju je dobila s glumcem Tomom Sturridgeom, s kojim je bila u vezi od 2011. do 2015. godine, a jednom prilikom je priznala je da je bila pod pritiskom nove trudnoće, ali je isto tako navela koliko je priroda okrutna prema ženama te da je ulaskom u 40-e dala zamrznuti jajašca.

Glasine da je Sienna u vezi s 26-godišnjim Greenom javile su se u veljači prošle godine kad su zajedno viđeni u New Yorku, a nedugo nakon toga vezu su i potvrdili na dodjeli filmskih nagrada BAFTA. Tada su zajedno napustili Royal Albert Hall u Londonu, dok je za ovaj event Miller na crveni tepih stigla sama.

Linker
25. travanj 2024 13:04