crveni outfit

 MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Najveća podrška

U crvenom od glave do pete: Winnie Harlow zablistala na NBA utakmici u senzualnom outfitu

Slavna 29-godišnja manekenka na utakmicu je stigla kako bi bodrila dečka, košarkaša Kylea Kuzmu s kojim je u vezi tri godine.

Slavna 29-godišnja manekenka na utakmicu je stigla kako bi bodrila dečka, košarkaša Kylea Kuzmu s kojim je u vezi tri godine.

Nakon dominacije ružičaste boje i barbiecorea koji je prevladavao gotovo cijele godine, dolaskom blagdanskih dana svu su pažnju preuzele jarke nijanse, točnije crvena boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odvažna i efektna, crvena boja najviše dolazi do izražaja kada se nosi od glave do pete, ali tek se rijetko odlučuju za to. Ipak, potpuno crveni outfit odlučila je isfurati kanadska manekenka Winnie Harlow koja je privlačila pažnju u senzualnom outfitu na NBA utakmici u Washingtonu. Naime, 29-godišnjakinja je na košarkški ‘okršaj‘ stigla kako bi bodrila dečka, košarkaša Kylea Kuzmu s kojim je u vezi tri godine.

Manekenka se odlučila za crveni body koji je naglasio njezinu vitku liniju te je spremno pozirala za fotografe. Odvažni outfit upotpunila je hit crvenim najlonkama, crvenom bundicom, crvenim salonkama na petu, jednostavnim nakitom i sunčanim naočalama, također u crvenoj nijansi. Izgledalo je kao da nosi kombinezon.

image

Winnie Harlow zna koja se boja nosi ove sezone

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Inače, manekenka od svoje četvrte godine boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje djelomičnu depigmentaciju na dijelovima kože i njome je zahvaćeno tek jedan posto stanovništva u svijetu. Iako se veći dio svog života borila protiv negativne percepcije zbog izgleda svoje kože i stigme neupućene okoline zbog čega je veoma patila, 2013. godine otkrio ju je jedan modni agent i dogodio se potpuni preokret u njezinom životu.

Iako su je zbog izgleda često zadirkivali, kanadska manekenka uspjela je izgraditi uspješnu manekensku karijeru, ali i veliko samopouzdanje. Proslavila se nakon što je sudjelovala u showu ‘‘America‘s Next Top Model‘‘, a danas je zaštitno lice brojnih poznatih brendova kao što su Diesel i Swarovski, a surađuje i s luksuznim modnim kućama.

‘‘Jednostavno sam odlučila da ću si govoriti koliko sam lijepa i da je ovo kako izgledam vjerojatno jedino kako ću izgledati do kraja života. Moram to prihvatiti, zagrliti i uživati u tome‘‘, rekla je Harlow u jednom intervjuu.

Linker
26. travanj 2024 06:39