Nakon dugo vremena

U glitter odijelu: Kylie Minogue bila je zvijezda Valentinove revije

Nakon što se u posljednje vrijeme potpuno prepustila svojim vinima, australska pop pjevačica ipak je našla vremena da podrži jedan od svojih omiljenih brendova na Pariškom tjednu mode.

Jedna od najveselijih pop zvijezda Kylie Minogue bira mjesta na kojima će se pojaviti u javnosti. Otkako je postala megauspješna vinarka, pjevačku karijeru stavila je u drugi plan, no jedna ljubav za Kylie je ostala konstanta - ona prema modi i upadljivim svjetlucavim komadima.

Minogue se pojavila na Valentinovoj reviji u Parizu na kojoj je doslovno zablistala. Pjevačica je izgledala glamurozno i svježe u raskošnom glitter odijelu i upečatljivoj jarko žutoj košulji. Zlatno odijelo gusto ukrašeno svjetlucavim kamenčićima različitih dimenzija zaista je komad koji bi rijetki mogli nositi s toliko samopouzdanja, no Kylie je uspjelo da ga isfura pomalo i ležerno.

image

Kylie Minogue u Valentinovom odijelu

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Nogavice šireg kroja potpuno su prekrivale cipele, a svijetla svilena pasica na hlačama savršeno je istaknula košulju koju je elegantno uvukla u njih. Lepršava košulja, također šireg kroja, izgledala je iznimno chic i s razvezanom mašnom koja se inače veže uz vrat.

U rukama je držala sako načinjen od istog materijala kao hlače. Odijelo koje je nosila dio je nove kolekcije za proljeće-ljeto te poznate modne kuće. Ostatak stylinga bio je jednostavan: frizura s blagim valovima, blago naglašene oči i ostatak make upa koji je bio gotovo nude. Tako su upečatljivi komadi koje je nosila mogli doći do punog izražaja.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila sjajnim izdanjem te čestitala Pierpaolu Piccioliju, kreativnom direktoru Valentina, na izvrsnoj reviji. U kratkom videu otkrila je i kako odijelo izgleda kada ga cijelog odjene.

Prije nego je otišla na reviju Kylie se pohvalila da je njen bezalkoholni pjenušavi rosé bio jedan od najprodavanijih proizvoda tijekom božićnih blagdana.

Linker
25. travanj 2024 08:53