Instagram
SUPRUŽNICI POPUT MODELA

U izlasku nadvisila supruga: Luka je s dadiljom, a Ana Ivanović napokon uskočila u štikle

Pelene, dojenje i brigu za petomjesečnog sina Luku, srpska tenisačica Ana Ivanović na jedno večer povjerila je dadilji i sa svojim suprugom odlučila provjeriti najbolje restorane u Chicagu.

Pelene, dojenje i brigu za petomjesečnog sina Luku, srpska tenisačica Ana Ivanović na jedno večer povjerila je dadilji i sa svojim suprugom odlučila provjeriti najbolje restorane u Chicagu.

Odjevena u besprijekornu modnu kombinaciju, Ana Ivanović se uputila u restoran sa svojim najdražim muškarcem Bastianu Schweinsteigeru. Rozo- zelena kombinacija; svileni top i sako, slatka minica i roza salonke istaknule su njezine osunčane noge, a Ana je cijeli stajling uokvirila s Chloé 'Drew' torbicom iz 70-ih godina koja se može naručiti za 13 tisuća kuna.

Net-a-Porter
Chloe Drew

Instagram
Ana Ivanović stajling



Instagram

Ana i Bastian jedan su od najpoznatijih sportskih parova današnjice. Vjenčali su se prošle godine u srpnju u romantičnoj Veneciji. Cijeli je svijet prenosio vijesti i fotografije, a na račun Ane i njezine vjenčanice pljuštale su samo pohvale. Na svadbi im je pjevala naša Nina Badrić, a upravo su na njezinu baladu mladenci otplesali prvi ples. Ana je tijekom srpnju fotografirana potpuno bez šminke, u jednostavnoj, ali ljupkoj ljetnoj haljinici koja je otkrila njezinu lijepu figuru. U trudnoći je dobila idealan broj kilograma i na njoj je sada samo održavati dobru, odnosno zdravu formu.

Photo ©2018 53/Lagencia Grosby

EXCLUSIVE former professional tennis player Ana Ivanovic is seen holding her little baby boy in Mallorca on June 5th 2018., Image: 374082838, License: Rights-managed, Restrictions: EXC_ANA_IVANOVIC_BABY_BOY_MALLORCA_LAG-20, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Grosby Group
Profimedia, Grosby Group

'Istražujemo ponudu restorana u Chicagu', napisala je Ana kraj fotografije. Bastian nakon oproštaja od reprezentacije danas igra za Chicago Fire, a mala i sretna obitelj živi i djeluje u tom američkom gradu. Ana se pak potpuno posvetila obiteljskom životu, ali s vremena na vrijeme pobjegne na romantičnu večeru sa suprugom za koju se posebno sredi.

Linker
29. travanj 2024 05:44