‘24/7‘

U kolekciji domaće dizajnerice nalazi se sve za svaki dan

A‘MARIE predstavlja novu BASIC & A’ DENIM kolekciju, od održivih materijala, čineći svaki komad savršenom ravnotežom stila i održivosti. Kolekcija naziva 24/7, dizajnirana je za ženu koja traži stil, udobnost i svestranost kroz cijeli dan, svaki dan, ali i kroz cijelu godinu.

A‘MARIE već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženstvenima i lako nosivima. Kolekcija “24/7” kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer je nosiva kroz cijeli dan, svaki dan te na mnogo načina.

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, brend A‘MARIE ostaje vjeran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svijetlu predstavio A’ DENIM kolekciju. Cijela kolekcija je izrađena lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

"Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim A’MARIE brandom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’ DENIM-a bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene", poručila je dizajnerica Anamarija Brkić.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Inspirirana današnjim užurbanim životom, objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija svakog ormara. Nova 24/7 kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’MARIE opusu - traperice. Traperice su izrađene od visoko kvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje - klasičnoj plavoj boji trapera modeli Lota i Blair, crnoj boji model Dore te Amber u boji karamele.

image

Kolekcija 24/7 dostupna je na A‘MARIE stranici i u A‘MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

SENJA VILD
image

fotografija: Senja Vild

modeli: Marija Piskač x Ivana Vukušić

šminka: Simona Antonović

kosa: Ante Pažanin

lokacija: 404 Agency

SENJA VILD

Za ostatak kolekcije, tu je već poznati LENZING™ MicroModal. Jednostavne, ali potpuno jedinstvene bluze poput Natalie, Olivie, Sadie, i haljine Simone, Valerie i Thalite krojene su u kratkim i dugim siluetama u univerzalnoj veličini i u bojama koje pristaju baš svakom outfitu - bijeloj, tamnoplavoj te crnoj, s naglascima poput dugačkih mašni na preklop koje se mogu nositi na nekoliko načina, stvarajući bezbroj zanimljivih kreacija.

Linker
30. studeni 2023 09:24