Profimedia, Mega Agency
igra bojama

U kombinaciji otkačenih boja slavna glumica nije mogla proći nezapaženo

Spajanje boja koje na prvu izgledaju nespojivo u modnom svijetu dolazi pod nazivom 'color-block' i genijalno će se uklopiti u svakodnevne, poslovne kao i svečane outfite.

Kako pravilo nositi color-block kombinacije pokazala je svojim outfitom glumica Kristen Bell. U New Yorku je složila look u kojem se spojila nekoliko vodećih trendova sezone - jarke boje, odijelo i mini torbicu. Sve je začinila naočalama čija je nijansa odgovarala slip topu i neutralnim cipelama te nam je poslužila kao modna inspiracija i primjer da je igra boja u modi uvijek poželjna, osobito kada nam se približava proljeće i kada crne i sive komade spremamo i vadimo one u jarkim i veselijim bojama.

Narančasto odijelo koje se sastoji od sakoa muškog kroja i hlača širokih nogavica nosila je uz svileni top ružičaste boje. Ove dvije nijanse su najučestaliji izbor kod nošenja color-block kombinacija, a glumica se odvažila na još jednu nijansu koja je obojila njezin modni dodatak, a to je crvena. Pri kreiranju ovakvih kombinacija, boje iz istog 'kruga' najbolje se slažu, pa tako crvena i narančasta vole ružičastu i ljubičastu boju. Za one koje se ne vide u jarkim bojama, color-block kombinacije funkcioniraju i u pastelnim tonovima. Puderaste boje tada spojite sa žutima za elegantni izgled, a zelena, žuta i plava još su jedan izbor s kojim nećete pogriješiti.

Kristen Bell and Dax Shepard at the Today Show. .
25 Feb 2019, Image: 415906516, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

New York, NY  - Kristen Bell stands out in bright orange and pink at The Today Show studios. Kristen was seen greeting fans after promoting a new brand of baby products, Hello Bello. Kristen is joined by her husband Dax Shepard at the studio.

Pictured: Kristen Bell

BACKGRID USA 25 FEBRUARY 2019, Image: 415923888, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
19. travanj 2024 04:20