Izbor dana

U Mangu smo pronašli bridal outfite za prije i nakon vjenčanja

Španjolski high street brend pojačao je svoju Capsule kolekciju koja je ispunjena kvalitetnijim komadima namijenjenima za svečane prilike.

Haljinu za dan vjenčanja mladenke više ne traže isključivo u specijaliziranim salonima, niti je više za "savršenu vjenčanicu" potrebno odvojiti veliku svotu novca. Online trgovine i omiljene modne adrese na kojima i inače shoppingiramo sve češće uključuju bijele komade u svoju ponudu koji se slobodno mogu okarakterizirati kao bridal. Osobito ako volite jednostavne i elegantnije modele haljina po povoljnim cijenama, jednostavno je u high street trgovinama pronaći vjenčanice, haljine za djevojačku zabavu ili pak one u koje se možete preodjenuti nakon ponoći.

image

Slip haljina s perjem (240 eura)

PROMO
image

Haljina s velikim cvijetom i šljokicama (240 eura)

Promo

Mango je obogatio svoju Capsule kolekciju bijelim komadima koji su savršeni za vjenčane prilike - pronašli smo nekoliko dugih, slip haljina. Jedna od njih obogaćena je mekanim perjem, a drugi model haljine prekriven je suptilnim šljokicama i detaljem cvijeta na dekolteu. Mladenke koje ne žele haljinu mogu odabrati elegantni kombinezon s dodatkom perja ili pak savršeno bijelo odijelo. Mango u ponudi trenutno ima i rajf s mrežicom, veliku bijelu mašnu za ukras frizure te jedne savršene bijele sandale s predimenzioniranom mašnom.

image

Sandale s mašnom (159,99 eura)/ velika mašna za kosu (29,99 eura)/ mrežica s kristalima (29,99 eura)

PROMO

Zanimljivo će izgledati, kao alternativa za klasični veo, dugi plašt na vezanje koji seže do poda. Satenska mini haljina s puf rukavima poslužit će kao opcija za nakon ponoći - ili kao vjenčanica, ako ste se poveli za trendom mini vjenčanica koje su u fokusu 2023. godine. Cijene se kreću do 300 eura, a pozitivna strana ovakvih vjenčanica, odijela i kombinezona je što se nakon vjenčanja mogu nastaviti nositi u svečanim prilikama.

image

Kombinezon s perjem (370 eura)/ dugi plašt na vezanje (150 eura)

PROMO
image

Odijelo od čipke (300 + 200 eura)/ mini satenska haljina (240 eura)/ top s perjem (240 eura)

PROMO
Linker
23. travanj 2024 19:11