bura bonaca darivanje

 PROMO
FJAKA GIVEAWAY

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Bura.Bonaca ručnik, torbu za plažu i razglednicu

Darujemo vam komadić ljeta i mora - ono po čemu je brend Bura.Bonaca poznat i prepoznatljiv.

Darujemo vam komadić ljeta i mora - ono po čemu je brend Bura.Bonaca poznat i prepoznatljiv.

Instagram profil na kojem uvijek vlada osjećaj ljeta i na kojem zanesenost morem nikada ne prestaje ujedno je jedna od naših omiljenih virtualnih destinacija. Iza profila Bura.Bonaca stoji Jelena Čejović Vukčević, a njezin profil na Instagramu svojevrsna je slikovnica i kreativni prostor na kojem dijeli svoje printove i razglednice inspirirane morem.

Osim razglednica i ljetnih prizora uz koje je lako maštati, Jelena je ponudu proširila na keramiku, ručnike i ljetne torbe, s natpisom "ljubavi i mora nikad dosta" te "pokloniću ti more".

image

Ručnik za plažu s ljetnim motivima

PROMO

Kaže nam da je Bura.Bonaca priča o suprotnostima, prihvaćanju i prisutnosti, a ručnik "Pokloniću ti more" i ceker za plažu "Ljubavi i mora”, proizvodi su koji nam donose ne samo djeliće mora, već i duše. Ovog ljeta nosimo ih svuda sa sobom, jer ukazuju na ljepotu mora te činjenicu da smo, dok boravimo na obali i uz more - najviše prisutni. Bura.Bonaca za cilj nas ima podsjetiti da prihvatimo suprotnosti kako bi se lakše nosili sa svim izazovima.

Ručnik, ceker i razglednica mogu biti vaši ako se uključite se u naš nagradni natječaj na Instagramu. Darujemo najkreativnije čitatelje - ovoga tjedna Bura.Bonaca ljetni komplet može postati vaš, a pratite nas cijelog ljeta na Instagramu jer donosimo još zanimljivih nagradnih natječaja. Naš veliki ljetni vodič čeka vas na linku!

Pravila nagradnog natječaja

Linker
30. travanj 2024 17:06