Jackson Lee / SplashNews.com / S
Stilski sud

Usklađeni ili ne? Modni izričaj slavnog para našao se pod oštrim sudom petorice domaćih dizajnera

Mnogi poznati parovi trude se, osim u zajedničkim interesima, ukladiti i modno, što je uvijek zanimljivo za vidjeti. No, jesu li švedska manekenka i danski poduzetnik zaista stilski savršeni jedno za drugo, procijenilo je pet hrvatskih modnih stručnjaka.

Švedska manekenka Elsa Hosk (31) već je pet godina u sretnoj vezi s danskim poduzetnikom Tomom Dalyjem (32), a jesu li stilski savršen par, presudilo je pet domaćih dizajnera.

EXCLUSIVE: Elsa Hosk is pretty in pink when out and about with husband Tom Daly in sunny New York

Pictured: Elsa Hosk,Tom Daly,Image: 530070026, License: Rights-managed, Restrictions: -PRT, Model Release: no, Credit line: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Jackson Lee / SplashNews.com / S

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica (Elfs)

zagreb 03.10.2019
elfs nova kolekcija
na slici: Aleksandar Sekuljica i Ivan Tandaric
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica (Elfs)

Covid-stajling uz dugu kosu pomalo nas je zbunio - čini se da je birala za sebe i za dečka. Ona ne izgleda loše, posebno zbog trendovskih detalja - svima koji su se bojali ere ružnih tenisica možemo poručiti da stiže ljeto ružnih sandala...

Kombinacija koju je odabrala za dečka definitivno bi se mogla nazvati neohippie look, ali s obzirom na to da je riječ o komadima luksuznih brendova, od hippie stila nije ostalo ni ‘h’.

Ivan Alduk

zagreb 06.07.2019
Ivan Alduk terasa
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Ivan Alduk

‘Koronaludilo’ nas je sve zahvatilo mnogo više nego sam virus, no ako će spriječiti njegovo širenje - podržavam. Ovaj stajling je po sistemu ‘nabaci što nađeš samo da je čisto’, a to podigneš ultra popularnom i skupom torbicom Bottega Veneta. Sviđa li mi se - ne, malo je klošarski, ali ako je njima udobno - ‘go for it’.

Pomalo buntovnički dizajn hlača i cipela odaje dojam ‘nije me briga što drugi misle’ - stoga tu staje svaki komentar (smijeh).

Domagoj Štimac i Damir Begović (Twins)

otvorenje izlozbe Ivana Juric - Nevidljivo lice / Moderna galerija Josip Racic / Zagreb 20.09.2018. / foto: Davor Matota / Damir Begovic i Domagoj Stimac (Twins by Begovic i Stimac)
Davor Matota
Domagoj Štimac i Damir Begović (Twins)

Komentirati manekenku koja se proslavila noseći revije za Victoria’s Secret zaista je nezahvalan posao: švedska ljepotica ne prolazi nezamijećeno što god odjenula.

Ova haljina retro kroja možda i nije najzanimljivija, no upotpunjena je trendi torbicom i ‘futurističkim’ sandalama.

Djeluju kao par koji se očito voli zabaviti kada su stil i moda u pitanju... I zašto ne? Postoji li išta ljepše nego biti mlad, lijep, zaljubljen... i još pri tome dobro odjeven?

Čitajte i:

Modna pobjeda ili poraz? Neobičnom spoju 'nespojivih' uzoraka presudilo je četvero domaćih dizajnera

Stilski sud | Troje domaćih dizajnera u ulozi modnih kritičara stajlinga slavne ruske manekenke

Osam veličanstvenih: Vodeća imena domaćeg dizajna govore o potezu za spas i planovima za budućnost

Poznati dizajner predstavio novi dućan: Evo kako izgleda nova Alduk oaza u središtu Zagreba

Moćna suradnja Elfsa i Ivane Mišerić: 'Kolekcija stvarana srcem za različite ljude'

Linker
06. travanj 2024 08:20