I nama je dostupna

Užurbana i morke kose, Katie Holmes i dalje izgleda sjajno u Mango suknji

Slavna glumica spretno spaja luksuzne i high street modne komade.

Katie Holmes nosi titulu modne kameleonke - od ženstvenih haljina, do traperica i luksuznih kardigana ili ležernih modnih kombinacija, glumica se voli poigrati različitim modnim stilovima i ponekad servirati neočekivane lookove. Ipak, u većini situacija vjerna je klasičnim modnim komadima i suvremenoj eleganciji - a pritom ne bira isključivo skupocjene dizajnerske komade.

Glumica je ove zime pronašla modnog favorita u obliku kožne midi suknje koju nosi u različitim varijantama, a u New Yorku je snimljena u modelu koji je dostupan i kod nas - plisirana suknja od prave kože dio je Selection ponude španjolskog brenda Mango i kod nas je dostupna za online narudžbu.

image

Katie Holmes u Mango suknji

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom da je riječ o pravoj koži, suknja dolazi po cijeni od 269,99 eura. Iako je možemo zamisliti uz elegantniju košulju ili bluzu, Katie je suknju nosila uz ležerni pulover i čizme brenda Staud, od kojih se ove godine ne odvaja. Mokre kose i s teddy jaknom snimljena je kako žuri ulicama grada, a nakon toga fotografi su glumicu uhvatili u drugom outfitu, sređene frizure i neutralnog make-upa - u drugoj kombinaciji također je odabrala kožnu suknju, ovoga puta crni model s efektnim trakicama.

image

Mango suknja od prave kože (269,99 eura)

PROMO

Model je nosila uz sako i elegantne cipele. Suknju potpisuje dizajnerica Kate Hundley, no nama omiljeniji model s trakama od kože dolazi iz ponude naše dizajnerice Marije Kulušić, koji se nalazi u ponudi Zalanda te na web shopu njezinog modnog brenda.

image

Katie Holmes

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
image

Kožna suknja Marija Kulusic (360 eura)

Linker
17. travanj 2024 16:21