Samir Cerić Kovačević
uvijek trendi

Viktorija Rađa zablistala u zanimljivoj kreaciji bivše srpske manekenke

Bračni par Rađa pojavio se na otvorenju Zagreb Film Festivala, a Viktorija je ponovno oduševila svojom modnom kombinacijom.

Bračni par Rađa pojavio se na otvorenju Zagreb Film Festivala, a Viktorija je ponovno oduševila svojom modnom kombinacijom.

Otvorenje 21. izdanja Zagreb Film Festivala privuklo je brojna poznata lica, a među njima su se našli i legendarni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija. Supružnici su u sretnom braku više od dva desetljeća, vjenčali su se 2001. godine te dobili dva sina, Roka i Niku, a Dino iz prijašnjeg braka s košarkašicom Željanom ima i sina Duju. Ne ustručavajući se pokazati međusobnu ljubav i obiteljski život na društvenim mrežama, već godinama oduševljavaju javnost kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Viktorija, bivša hrvatska manekenka i model, poznata je i po sudjelovanju u emisiji Ples sa zvijezdama, gdje se 2019. godine natjecala u paru s instruktorom i profesionalnim plesačem Markom Mrkićem te došla do samog finala. I ovog puta plijenila je pažnju svojom modnom kombinacijom, odabravši za otvorenje ZFF-a široke sive hlače i košulju s prugastim uzorkom, koji zajedno naoko izgledaju kao kombinezon.

image
Samir Cerić Kovačević

Naime, riječ je o dizajnu brenda Batakovic Belgrade, iza kojeg stoji srpska manekenka Iva Bataković, koja je višegodišnje iskustvo u svijetu mode utkala u svoje odjevne kreacije. Classy-casual modele Ive Bataković možemo opisati kao klasiku s daškom urbanog stila, a njihove su važne karakteristike također funkcionalnost, praktičnost i udobnost. U njenoj kolekciji tako pronalazimo široke bijele košule, urbane kombinezone, zanimljive krojeve kaputa i odijela, ali i elegantne haljine.

Na Instagramu brenda možemo vidjeti da Iva radi s tkaninama Loro Piana, Natašom Vojinović koja je i zaštitno lice brenda, fotografom Dušanom Reljinom i Ricardom Ruinijem kao art direktorom. Ova postava daje dojam da je riječ o brendu visoke mode iz Milana ili Pariza. Ako niste znali, u svijetu luksuznih brendova – Loro Piana je na samom vrhu. Još su od 19. stoljeća poznati kao jedan od najluksuznijih i najprepoznatljivijih brendova diljem svijeta. Ako postanu dio vašeg tima, mora da nešto radite kako treba.

Viktorija je kombinaciju ove odvažne dizajnerice kojoj je cilj klasiku učiniti bliskom novim generacijama upotpunila širokim crvenim remenom, crvenom torbicom te decentnim nakitom.

Linker
26. travanj 2024 12:49