Limitirana kolekcija

Za prave romantičarke: Arileo predstavio vjenčanice koje odišu čarolijom nekih prošlih vremena

Ženstvene vjenčanice splitskog dvojca podsjetile su nas na neka ljepša vremena, a nova kolekcija savršeno kombinira minimalizam i moderne krojeve.

Iz sezone u sezonu, kolekcije brenda Arileo odišu bezvremenskom estetikom i ispunjene su komadima koji uspješno odolijevaju vremenskim uvjetima i promjenama koje nam donose raznoliki modni trendovi. Splitski modni studio koji vodi jedan od najpoznatijih bračnih parova na hrvatskoj modnoj sceni, Marija i Jurica Pirić, i inače je poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, a ovog je puta kao savršenu uvertiru u novu bridal sezonu predstavio kolekciju vjenčanica za 2024. godinu.

Kreativni dvojac sklon jednostavnijim krojevima s upečatljivim detaljima tako nas je još jednom oduševio svojim kreacijama u kojima prevladavaju čiste linije, prigušena senzualnost i ženstvenost. Osim toga, vjenčanice uključuju zanimljiv spoj muškog odjela Charlestona i 50-ih godina prošlog stoljeća.

image
MILICA DOLIć
image
MILICA DOLIć

Nove kreacije modnog studija koji je i inače poznat po jednostavnim, ali i dalje modernim elementima odišu čarolijom nekih prošlih vremena dok su i dalje u fokusu minimalistički materijali. Resice, mašnice, svjetlucavi elementi i lepršavi materijali… Sve su to karakteristike koje kolekciji za 2024. daju određenu dozu autentičnosti i prepoznatljivosti.

image
MILICA DOLIć
image
MILICA DOLIć
image
MILICA DOLIć

Dizajneri napominju kako je riječ o limitiranoj kolekciji koja je prvenstveno namijenjena onim mladenkama koje najviše od svega vole opuštenost, ali svejedno žele da njihove haljine zadrže određenu dozu elegancije i romantike.

image
MILICA DOLIć
image
MILICA DOLIć
Linker
24. travanj 2024 16:38