MUST HAVE KOMAD

Zaboravite traperice: Pronašli smo sedam kožnih hlača koje će oplemeniti jesenske stylinge

Kožne hlače odlično se uklapaju u casual, poslovne ili večernje odjevne kombinacije, a za vas smo odabrali nekoliko najatraktivnijih modela.

Prije četiri desetljeća kožne su hlače bile rockerski zaštitni znak, no danas one upotpunjuju čak i najelegantnije odjevne kombinacije trendseterica. Od osamdesetih je ovaj popularni komad prošao pravu preobrazbu te nam je danas dostupan u nizu različitih krojeva, boja i varijanti kože.

S dolaskom hladnijih dana, kožne hlače u vašem svakodnevnom looku mogu biti odlična alternativa trapericama. Za casual prilike dobar su odabir cargo ili ravne kožne hlače, pogotovo u kombinaciji s tenisicama i oversized sakoima.

image

Zara, 199,90 kn/26,53 €

ZARA
image

Stradivarius, 229,90 kn/30,51 €

Stradivarius

Za poslovne prilike odlično funkcioniraju kožne hlače na crtu, nešto strožeg kroja, a spojite ih niskim čizmama na petu ili salonkama. Ovaj komad će se uklopiti i u jesenske večernje stylinge, a ako se želite posebno istaknuti, odaberite model s našivenim upečatljivim aplikacijama ili pak zmijskom ili krokodilskom teksturom.

image

Zara, 229,90 kn/30,51 €

ZARA
image

Reserved, 259,90 kn/34,49 €

Reserved

Dok su crne kožne hlače nezaobilazan komad u svakom ormaru, ove se sezone zahvaljujući modnim velikanima poput Ferragama posebno ističu modeli smeđih, bordo i narančastih nijansi. Nećete pogriješiti ni ako se u duhu 2000-ih odlučite za kožne hlače nešto "kričavije" boje, poput ružičaste ili zelene, kakve možete pronaći u novim kolekcijama high street brendova.

image

Mango, 349,90 kn/46,44 €

MANGO
image

Vero Moda, 526,99 kn/69,99 €

ASOS

Ako ste osviješteni po pitanju održivosti ili ne preferirate kožu životinjskog porijekla, ove ćete sezone doći na svoje. Naime, ponuda hlača od eko i veganske kože nikada nije bila veća, a mi smo za vas odabrali nekoliko modela koji će zasigurno "podići" svaku vašu jesensku i zimsku modnu kombinaciju.

image

Mango, 349,90 kn/46,44 €

MANGO
Linker
15. travanj 2024 06:48