After-party

Zanimljivo je bilo i nakon Met Gale: Irina Shayk stigla u trenirci, Kendall u ‘goloj‘ haljini

Zabava se nastavila do jutra u ekskluzivnom njujorškom klubu, a za tu priliku zvijezde su promijenile svečane kreacije s tepiha Met Gale u nešto udobnije.

Mačke, crno-bijeli lookovi i cvijet kamelije, na ovo možemo ukratko svesti ovogodišnju Met Galu koja je temom odala čast dizajneru Karlu Lagerfeldu. A nakon modnog događaja u Metropolitanu, zvijezde su krenule na after-party za koji su pripremile drugačije modne kombinacije. Dok su se na crvenom tepihu dobrim dijelom držali teme, outfiti za party u klubu Zero Bond nisu morali biti tematski pa je većina uzvanika odabrala transparentne i kratke lookove.

Irina Shayk je bila izuzetak - pojavila se u rebrastoj potkošulji i sivoj trenirci koju je nosila sa zlatnim gležnjačama (što bi Karl rekao?) A ostale uzvanice najčešće su birale crne ili bijele lookove - Kendall Jenner nosila je mini haljinu dizajnerice Nensi Dojaka koja je naglasila njezinu figuru, no nagradu za najizazovniji outfit od nje je uzela Emily Ratajkowski u haljini Dilara Findikoglu, koju je ukrasila nanizanim biserima.

image

Irina Shayk

THEHAPABLONDE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Emily Ratajkowsk

WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Rita Ora je after-party lookom odala počast Chanelu te je preko looka obogačenog nakitom prebacila Fendijevu bundu, a Olivia Wilde i Jared Leto također su nosili providne komade - on bluzu od šifona u tamnoj nijansi, a ona rupičastu haljinu koja podsjeća na mrežu. Penelope Cruz je odabrala mini crnu haljinu i ostala u monokromnoj temi kao i većina uzvanika, Margot Robbie se odlučila za mini haljinu dostojnu Barbie, a Kylie Jenner je nosila glamuroznu; ali ne toliko spretnu za partijanje kreaciju Haidera Ackermanna.

image

Margot Robbie

TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Jared Leto

TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Kendall Jenner

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Kylie Jenner

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 10:23