ODVAŽNO I TRENDI

Žarke boje, koža i prirodni izgled: Zendaya ima recept za savršeni jesenski look

Dvostruka dobitnica Emmyja pozirala je fotografu Tomásu Heroldu u narančasto-smeđim hlačama i košulji od sjajne kože. Riječ je o kompletu najnovije kolekcije za proljeće/ljeto talijanske modne kuće Ferragamo.

Novi dan, novi upečatljivi styling mlade glumačke dive Zendaye. Ovoga puta, odlučila se za komade koje smo još nedavno gledali na modnoj pisti, a fotke Zendayinog najnovije glamuroznog stylinga na društvenim je mrežama podijelio Law Roach, dugogodišnji stilist hit serije "Euforija".

Dvostruka dobitnica Emmyja pozirala je fotografu Tomásu Heroldu u narančasto-smeđim hlačama i košulji od sjajne kože. Riječ je o kompletu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2023. talijanske modne kuće Ferragamo, prve koju je dizajnirao njihov novi kreativni direktor Maximilian Davis. Ova kolekcija predstavila je savršeni spoj seksepila i elegancije, a Davis je redizajniranim logom najavio novu eru slavnog brenda.

Zendaya je komplet upotpunila parom crnih stiletto cipela s potpisom Christiana Louboutina i zlatnim nakitom, te ponosno pokazala lice bez šminke i svoje prirodne kovrče.

Inače, u nedavnom je intervjuu Zendaya progovorila o svojoj ljubav prema modi i otkrila kako osmišljava svoje odjevne kombinacije za pojavljivanja na crvenom tepihu.

image

Ferragamo revija na milanskom Tjednu mode 2022.

PIXELFORMULA/PIXELFORMULA/PROFIMEDIA

"Razmišljam o tome kao kad glumim lik, to je nešto što Law i ja radimo na crvenim tepisima, biramo i stvaramo te likove, i naprosto sam uživala u tome tijekom godina", rekla je glumica.

Dodala je i kako je oduvijek voljela odjeću, te da joj je na mnogo načina odijevanje bilo sredstvo izražavanja:

"Kroz modu sam naučila toliko toga o sebi i tome kako biti mnogo odvažnija na mnogo različitih načina. Također mi je pomogla u drugim aspektima mog života, bilo da se radi o poslu ili čak kao glumici, da budem neustrašivija i da se ne opterećujem toliko tuđim mišljenjima o tome kako izgledam ili što nosim"

Linker
15. travanj 2024 06:27