Davor Matota
kakav spoj!

Zbog hrabre suknje bila je zvijezda špice: Zgodna Nikolina modno nepogrešiva

Kao i svake godine, čim dođe toplo vrijeme iz ormara se vade laganiji odjevni predmeti, a među njima prednjače suknje u bezvremenskom cvjetnom uzorku. Jednu takvu je po zagrebačkoj špici po suncu prošetala Nikolina Lacković te zaradila mnogo znatiželjnih pogleda.

Nikolina Lacković, diplomirana ekonomistica, stilistica i supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Blaženka Lackovića poznata je po svojim odličnim modnim kombinacijama koje voli prošetati na špici. Pozornost je u centru Zagrebu ukrala upravo ona i to zbog odlične modne kombinacije idealne za proljeće.

Spica / Zagreb 06.03.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Lackovic
Davor Matota

Dakako, radi se o cvjetnom uzorku koji i same volimo i nosimo svakoga proljeća. Nikolina je blistala u žutoj cvjetnoj suknji koju je kombinirala na vrlo jednostavan, ali efektan način - uz običnu bijelu majicu, kožnu jaknu i udobne tenisice.

Spica / Zagreb 06.03.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Lackovic
Davor Matota

U društvu prijateljice koja je proljeće također pozdravila upečatljivom bojom, prošetala se po Cvjetnom trgu sa sladoledom u ruci, upijajući sunce.

Kao pravi modni znalac, odabrala je plavu torbicu koja se izvrsno slaže sa žutom bojom suknje i neizostavne sunčane naočale.

Spica / Zagreb 06.03.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Lackovic
Davor Matota

Ovakvi lookovi definitivno ne prolaze nezapaženo, odlični su i za poslovne i za svakodnevne prilike, iako neke žene izbjegavaju cvjetni uzorak jer im djeluje priprosto ili ga ne znaju kombinirati.

Bilo da ste se odlučili za haljinu, suknju poput Nikoline, košulju, hlače ili neki modni dodatak, zapamtite da vam uz cvjetni uzorak ne treba previše dodataka jer je efektan sam za sebe. No, ako ste raspoloženi za eksperimentiranje, cvjetna suknja izgledat će nevjerojatno dobro uz, primjerice, prugastu majicu. Evo nekih primjera kako ga uspješno nositi:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

A good outfit never gets old

Objavu dijeli Wynn (@wanderxluxe)

Linker
23. travanj 2024 17:46