Martina Matušin
 Maja Jurovic
pazila je na svaki detalj

Zbog uskih traperica i fora gležnjača na špici se gledalo u Martinu Matušin

Iako smo već bacili oko na nove modele otvorenih cipela i sandala, gležnjače još uvijek funkcioniraju kao modni detalj proljetnog stajlinga. Ako je riječ o upečatljivom modelu, trendi kombinacija je zagarantirana.

Voditeljica marketinga i odnosa s javnošću u HZZO-u, Martina Matušin prošetala je zagrebačkom špicom u opuštenom modnom izdanju u kojem su glavnu riječ vodili modni dodaci.

Prave cipele koje će biti vjerne nekoliko sezona uvijek su dobra investicija, a u to nas je uvjerila i Martina čiji par gležnjača priželjkujemo u ormaru, ne samo zbog modela, već i zbog trendi boje koju mnogi neće odabrati iz straha da je neće moći dobro kombinirati. PR stručnjakinja igrala je na sigurno s klasičnim trapericama i kožnom jaknom te tako za grad složila ležerni proljetni outfit, a cipele su odradile svoje i podignule look.

Uz pismo-torbicu u boji cigle, maslinasto zelene gležnjače na vezanje bile su idealan par, a model koji nosi Martina dolazi s potpisom Tabithe Simmons. Uz ove brušene u zelenoj nijansi, u ponudi se nalaze i sive te kožni modeli u klasičnoj crnoj i bijeloj boji.

Spica / Zagreb 06.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Martina Matusin
Maja Jurovic
Martina Matušin

Udobna niska peta idealan je odabir za različite prigode, od ovakvih nonšalantnih pa sve do poslovnih outfita. U svojoj kolekciji ima ih i poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja se odlučila za model u bijeloj boji te ga je kao i Martina nosila uz traper.

Sunčane naočale kao modni dodatak za šetnju gradom su neizostavan detalj, a crveni ruž klasik koji najbrže daje notu ženstvenog looka.

Spica / Zagreb 23.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Aleksandra Dojcinovic
Maja Jurović

Linker
09. travanj 2024 15:30