Profimedia, INSTAR Images
super model za zimu

Zbog žutih čizama do koljena i Levisica gledalo se u slavnu manekenku

Brzinom munje rasprodaju se žute čizme do koljena brenda Rag & Bone, baš kakve je na vrijeme uspjela ugrabiti manekenka Emily Ratajkowski. Njima se sada hvali po New Yorku, a u ponedjeljak je u ovim upečatljivim cipelama, unatoč visokim petama, šetala psa.

Ravno 7,175 kuna valja izdvojiti za žute čizme do koljena brenda Rag & Bone, koje dolaze u kombinaciji glatke i brušene kože i s potpeticom od 8,8 centimetara u boji mahagonija. Koliko su dojmljive, svojim je primjerom pokazala model i glumica Emily Ratajkowski, uspješna 28-godišnjakinja rođena u Londonu, ali s njujorškom adresom.

-New York, NY - 20190916 Emily Ratajkowski takes her dog out for a walk in skinny jeans and yellow boots. 

-PICTURED: Emily Ratajkowski
-, Image: 471153381, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

rag-bone.com

Vitku figuru slavnog modela istaknule su i uske traperice visokog struka i s megapopularnim potpisom Levi's, kao i uski bijeli top bez rukava iz Alixa. Uz torbicu s kratkim remenom kakve su se nosile u devedesetima, sunčane naočale Oliver Peoples te remen bojom sličan potpeticama na cipelama, ovo je jedan zaokružen look koji ne može ostati neprimijećen.

-New York, NY - 20190916 Emily Ratajkowski takes her dog out for a walk in skinny jeans and yellow boots. 

-PICTURED: Emily Ratajkowski
-, Image: 471153545, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Koliko je ovakav, pomalo retro izgled (traperice i povrh njih čizme do koljena svojedobno je nosila i princeza Diana), moćan, Emily je shvatila s prvom kasnoljetnom šetnjom. U sličnom su je outfitu, naime, paparazzi snimili i prije nekoliko dana kad je nosila bordo čizme sa zmijskim uzorkom i potpisom Michaela Korsa.

New York, NY  - Emily Ratajkowski picks up some food to go at Sadelle's restaurant. Emily looks great in a black leotard, black pants, and knee high red boots for the New York Fashion Week outing.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 470372972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
19. travanj 2024 22:37