MODA SA ZAGREBAČKE ŠPICE

Zimski outifiti koji zovu proljeće: Evo koji su nam stajlinzi ovog vikenda zapeli za oko!

Bazične komade zagasitih nijansi Zagrepčani su ovog vikenda kombinirali s upečatljivim detaljima koji razbijaju monotoniju i podižu outfite na sasvim novu razinu.

Vikend na zagrebačkoj špici najbolja je prilika za modnu inspiraciju i za brzinski uvid u najnovije trendove. Kratkim đirom po najprometnijoj ulici u Zagrebu zaključili smo da polako ali sigurno zimski outfiti Zagrepčana sve više poprimaju motive proljeća čija je sezona rezervirana za modno odvažne.

Rapsodija stilova u modnoj petici

image

Zeleni vuneni kaput privukao nam je posebnu pažnju.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Posebnu pažnju na špici privukao nam je vuneni kaput zagasito zelene boje modno odvažne mlade dame kojoj su minusi u Zagrebu savršena prilika da u stajling uvrsti crnu šubaru. Kako bi trendi kaputom postigla željeni efekt, uparila ga je s tamnim komadima cvjetnih i kockastih uzoraka, a čitavu modnu kombinaciju zaokružila je martensicama, sunčanim naočalama s crvenim okvirom i jednostavnom torbicom preko ramena.

Cvjetni detalji u svim varijantama

image

Ležerne modne kombinacije mladog para.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Da su cvjetni detalji trend i u muškoj modi, pokazao nam je dečko koji je crnu majicu s tropskim cvjetnim detaljima iskombinirao s jednostavnim crnim hlačama i bijelom zimskom jaknom dok je ispred naših objektiva pozirao u društvu dame u ležernoj kombinaciji crne trenirke na bijele točkice i jakni kratkog kroja, dok je stajling upotpunila crnom kapom, sunčanim naočalama i sivim šalom.

Detalji u hit boji 2022.

image

Zelena boja apsolutni je hit sezone.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Da će zelena boja biti apsolutni ovogodišnji hit osim modnih stručnjaka, pokazala nam je i dama koja je crno-bijeli kontrast dolčevite, kaputa, hlača i trendi gležnjača "razbila" zelenim kožnim rukavicama i kapom nešto tamnije nijanse dok je špicom prolazila u društvu modne klasičarke kojoj je sasvim jednostavnu kombinaciju podigla duga crna jakna s kapuljačom.

Čitajte i: Pariz ili Zagreb? Tjedan mode ovoga se vikenda preselio na domaću špicu, a outfiti iz centra grada najavljuju sezonu izlaska iz zone komfora

Modno usklađeni par u bazičnim komadima

image

Modno usklađem par u bazičnim komadima.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

U klasičnoj kombinaciji zapazili smo i par koji se uskladio nude nijansama boja. Dok je dama za vikend-špicu izabrala svijetlo smeđi kaput do gležnja, uparila ga s tamno smeđim kožnim čizmama i kožnom torbicom maslinasto zelene boje, njezin partner nosio je smeđi šuškavac, klasične traperice i svijetlo smeđe čizme.

Karirani uzorak koji podiže outfit na drugu razinu

image

Karirani šal podigao je cijelu modnu kombinaciju.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Sasvim jednostavnom kombinacijom smeđeg kaputa do koljena, svijetlo plavim trapericama, crnim gležnjačama i kariranim svijetlim šalom oduševio nas je dečko koji jednostavnu kombinaciju zna učiniti efektnom baš poput dame u bordo kaputu koja je svijetlo plavim šalom razbila monotoniju zagasitih boja.

Dama u nijansama plave

image

Dama koja se poigrala plavim nijansama u stajlingu.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

U raspoloženju plave boje bila je i dama koja nam je pozirala u svijetlo plavoj bundici i tamno plavom šalu dok je nosila sivi kardigan s crnim tajicama, gležnjačama i torbicom sa zakovicama.

Linker
19. travanj 2024 21:11