PRESS
NA CRVENOM TEPIHU

Znaju kako privući pozornost: Slavko i Tihana u tri odlična looka u režiji domaće dizajnerice

Glumci Slavko Sobin i Tihana Lazović iza sebe imaju nekoliko suradnji, a povodom ove najnovije, u filmu "Samo kad se smijem" privukli su pozornost modnim kombinacijama koje su bile dostojne i holivudskih premijera.

Glumci Slavko Sobin i Tihana Lazović iza sebe imaju nekoliko suradnji, a povodom ove najnovije, u filmu "Samo kad se smijem" privukli su pozornost modnim kombinacijama koje su bile dostojne i holivudskih premijera.

Rijetko kad možemo vidjeti ovako pomno planirano (modno) predstavljanje filma kao što su nam to priuštili Slavko Sobin i Tihana Lazović. Glumci i dobri prijatelji zajedno igraju u filmu "Samo kad se smijem" koji je premijerno prikazan na Pula Film Festivalu u srpnju, a sada je bio pozvan i na predstavljanje u sklopu Sarajevo Film Festivala.

S obzirom na to da Slavko i Tihana igraju glavne uloge, zajedno su stigli na oba festivala, a u svoja tri pojavljivanja na crvenom tepihu uspjeli su osvojiti publiku modnim izričajem za koji je bila zaslužna Lana Puljić, vlasnica brenda Lokomotiva.

U Pulu su stigli usklađeni u crnim lookovima - Tihana je nosila crnu slip haljinu s izrezom sve do boka koji je pratio detalj čipke, dok je Slavko privukao pozornost u crnom odijelu ispod kojeg je nosio čipkastu majicu.

image

Na Pula Film Festivalu

PRESS

Sličan outfit Slavko je nosio i na drugoj večeri Sarajevo Film Festivala gdje je također prikazan film "Samo kad se smijem" - ovog puta par se uskladio u ružičastoj nijansi. On je ponovno nosio odijelo u kombinaciji s čipkastom majicom i bijelim mokasinama, dok je Tihana stigla u odijelu s bermudama i prslukom te sakoom u istoj nijansi, a ružičasti styling "začinila" je platformama jarko roza boje s bijelom perlom. Radi se o modelu Jimmy Choo koji je nosila na svojem vjenčanju u kolovozu prošle godine.

image

Druga večer Sarajevo Film Festivala

ANTONIO BALIC CROPIX
image
PRESS

U istim tim platformama dan ranije stigla je na otvorenje 29. Sarajevo Film Festivala kada se elegantan model našao u sjeni sako-haljine bijele boje koja s prednje strane izgleda sasvim klasično, ali sa stražnje skriva iznenađenje - otvorena leđa "premrežena" zlatnim lancima. Slavko je tom prilikom nosio bijelo odijelo s crnim detaljima.

image
PRESS
image
PRESS

Iza sva tri stylinga stoji Lana Puljić, vlasnica brenda Lokomotiva, koja s našom poznatom glumicom surađuje od samih početaka karijere. "Nas dvije se jako dobro poznajemo i odlično surađujemo", izjavila je nedavno Tihana.

Linker
27. travanj 2024 06:44