LONDONSKA PREMIJERA

Zvijezde novog nastavka hita "Igre gladi" dokazale su da su modno osviještene

Nakon osam godine pauze u kina stiže novi nastavak omiljene franšize “Igre gladi: balada pjevica i zmija”. Riječ je prequelu prijašnjih filmova, pa je na crveni tepih stigla nova glumačka ekipa

Premijera željno iščekivanog filma “Igre gladi: balada pjevica i zmija” koji je režirao Francis Lawrence održala se u četvrtak u Londonu. Nakon četiri mjeseca štrajka holivudskih glumaca, zvijezde filma - Rachel Zegler, Hunter Schafer, Tom Blyth i Josh Andrés Rivera – prošetale su crvenim tepihom u zanimljivim modnim kombinacijama koje su bile tematski usklađene s filmom.

image

Rachel Zegler

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Glavna zvijezda filma Rachel Zegler izgledala je poput gotičke princeze u čipkastoj dugoj crnoj haljini s potpisom Christiana Diora, upotpunivši ju Chopard dijamantnim naušnicama i prstenom u obliku dijamantne zmije.

image

Hunter Schafer

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Hunter Schafer, koja nas je već očarala u HBO seriji “Euforija”, ovoga se puta odlučila za Pradinu metalik zlatnu kombinaciju koja se sastoji od grudnjaka, bolera i maksi suknje. Hunter je jedna od onih koja svaki put na crvenom tepihu oduševi svojim modnim odabirima, pa tako ni ovaj put nije razočarala.

image

Josh Andrés Rivera

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Tom Blyth

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Josh Andrés Rivera također se odlučio uskladiti sa zlatnim logotipom šojke rugalice i obukao prigušeno mat brončano odijelo, dok je Tom Blyth, koji glumi mladog predsjednika Snowa, nosio bijeli blejzer i košulju te crne hlače.

Inače, film je prequel hvaljene trilogije “Igre gladi” koja se temelji na romanima Suzanne Collins, a u kinima ćemo ga moći gledati od 17. studenog. Radnja filma odvija se 64 godine prije nego je Katniss Everdeen, koju je utjelovila Jennifer Lawrence, dobrovoljno postala “posvećenica” i nekoliko desetljeća prije nego što je Coriolanus Snow postao autoritaran predsjednik Panema. Priča je smještena oko 10. Igara gladi, za vrijeme kojih je Snow odabran da postane mentor Lucy Gray, mladoj ženi koja se natječe za 12. Okrug. U početku Snow u Lucy vidi priliku da osigura vlastiti uspjeh, međutim njih dvoje počinju razvijati poseban odnos. Film u domaća kina stiže 16.studenog.

Linker
11. travanj 2024 22:19