beauty magija

5 godina mlađi u samo 5 dana? Novi proizvod tvrdi da je to moguće

Kozmetika Afrodita predstavila je X lifting shot, jedinstvenu kombinaciju pet peptida koji u pet dana pomlade izgled kože.

U restoranu Nebo u središtu Ljubljane, predstavljena je nova Afroditina zvijezda beauty rutine - revolucionarni proizvod Afrodita Professional X lifting shot. Radi se o kombinaciji pet vodećih peptida koja oponaša djelovanje botulinum toxina, opušta mišiće, ali potpuno neinvazivno, bez injekcijske igle te potiče na prirodno starenje.

image

X lifting Shot Afrodita Professional je na raspolaganju u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u partnerskim kozmetičkim salonima te Afrodita webshopu.

PROMO

Tajne novog proizvoda predstavili su voditeljica Nina Osenar Kontrec i mađioničar Magic Aleksander. Kako je istaknula Nina, riječ je o kozmetičkom proizvodu koji ispunjava obećanje, jer sadrži jedinstvenu kombinaciju pet vodećih peptida na tržištu koji u samo pet dana pomlađuju izgled kože za pet godina.

image
PROMO
image
PROMO

Atmosferu predstavljanja ovog ekskluzivnog proizvoda dodatno su upotpunile atraktivne plesačice s pjevačicom Astrid, dok su se brojni gosti iz Slovenije i Hrvatske složili kako je ovaj nezaboravan i glamurozan događaj prošao u izvrsnom društvu Kozmetike Afrodita.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO
Linker
11. travanj 2024 15:31