BEAUTY TRIKOVI

5 metoda kojima možete povećati usne - bez filera

Otkrivamo (podle) trikove koje će optički ili doslovce povećati usne.

Želite veće usne? Imamo nekoliko trikova koje smo pokupili od vizažista i estetičara, i to sve bez invazivnih tretmana, i bez filera. Od diskretne definicije do ozbiljne drame na usnama, ovo su proizvodi koji prirodno povećavaju usne.

1. DVIJE NIJANSE RUŽA

Odaberite dva ruža slične boje, ali različite svjetline: tamniji nanesite na rub usana, a svijetliji po sredini usana. Ovaj "ombré" efekt na usnama stvorit će optičku varku i dojam većih usana.

image

Chanel Rouge Allure L‘Extrait, desno tamnija nijansa Midnight Red, desno svijetlije crvena Roaring Red, oba iz kolekcije Chanel 2023 Holiday Make-Up, svaki 58€

CHANEL PR

2. KONTURIRANJE

Prije nego nanesete ruž, a nakon što ste napravili piling usana i nanijeli njegujući balzam, uzmite make-up kistić, umočite ga u bilo koji svjetlucavi "highlighter" i po sredini usana napravite potez po sredini gornjih i donjih usana. Nakon toga nanesite ruž za usne kao i obično, i dobit ćete efekt većih usana zbog kontrasta koji ste stvorili sa svjetlucavom podlogom. Ova Too Faced paleta iz jesenske kolekcije za 2023. u originalu je namijenjena za lice i obraze, no u ovom slučaju je možete koristiti i za usne.

image

Too Faced Cosmic Crush Highlighter Moon Crush, 39,79€

PR

3. INSPIRIRANO FILLERIMA

Inspiriran dermalnim filerima, ovaj balzam s hijaluronom i peptidima idealan je za jastučasti efekt usana. Dr. Brandt 3D Lip Plumpfix dvostruki je tretman koji možete koristiti preko dana kao bazu ispod omiljenog ruža ili sjajila, ali i kao noćni tretman za senzualne i putene usne.

image

Dr. Brandt Needles No More 3-D Lip PlumpFix, 52€

PR

4. NEKA PECKA, TO JE DOBRO!

Zahvaljujući prirodnim iri­tansima, kao što je ekstrakt mentola, ovo tekuće sjajilo za usne ostavlja osjećaj trnaca na usnama i stvara efekt volumena u nekoliko sekundi. Malo će peckati, baš kao što pecka mentol iz paste za zube, ali bez brige, to je bezopasno. Što više pecka, to znači da bolje radi.

image

Dior Addict Lip Maximizer u nijansi br. 001 Pink Sheer, 42€

PR

5. UREĐAJ ZA VEĆE USNE

Da, i to postoji. PMD Kiss je uređaj koji pulsirajućom vakuum tehnologijom obećava zaglađenije i punije usne, a u isto vrijeme ublažava bore i potiče volumen. Pametna pulsirajuća tehnologija štiti usne od oštećenja, a zapravo se radi o kontroliranoj sukciji koja djeluje na veličinu usana. Efekt traje nekoliko sati, a uz uređaj dolaze i serum PMD Smart Lip Plumping Serum koji se nanosi prije tretmana uređajem i 2 dodatna nastavka za tretman u dvije veličine, koji su bogaćeni antibakterijskim aluminij oksid kristalima za uklanjanje mrtvih stanica kože i postizanje svježih i zaglađenih usana.

image

PMD Kiss, 173€

PR
Linker
20. travanj 2024 23:49