INSTAGRAM
BEAUTY TAJNE

Ariana Grande otkrila da više ne koristi filere i botoks: ‘Osjećala sam se kao da se skrivam‘

Pjevačica je bila gošća u Vogueovom videu ‘Beauty Secrets‘ i otkrila zašto više ne koristi kozmetičke injekcije i botoks, no nije negirala ponovno korištenje u budućnosti.

Pjevačica je bila gošća u Vogueovom videu ‘Beauty Secrets‘ i otkrila zašto više ne koristi kozmetičke injekcije i botoks, no nije negirala ponovno korištenje u budućnosti.

Pop pjevačica Ariana Grande u videu Vogue Beauty Secrets zaplakala je i otkrila da više ne koristi botoks. Grande koja u nadolazećoj filmskoj adaptaciji mjuzikla “Wicked” glumi Dobru vješticu, u videu je pokazala svoju beauty rutinu i podijelila kako više ne osjeća potrebu za korištenjem kozmetičkih injekcija.

“Imala sam gomilu filera za usne i botoksa tijekom godina. Prestala sam 2018. jer sam se osjećala kao da je previše. Samo sam se osjećala kao da se skrivam”, objasnila je pjevačica. Grande je počela plakati i nastavila objašnjavati da je dugo vremena šminka bila forma skrivanja.

“S godinama sam koristila šminku kao masku”, priznala je i nastavila da je na sličan način koristila i velike frizure. “Više kose, sve više i više, deblja olovka za oči… ponekad to može biti lijepo, ali zapravo sam se skrivala.”

Njezin stil šminkanja s godinama se mijenjao, a u zadnje vrijeme sve više naginje prirodnijem izgledu koji naglašava njene crte lica, dok ih je na početku karijere pokušavala sakriti.

“Biti izložen tolikom broju mišljenja, pogotovo u mladosti, stvarno je teško jer još ne znaš procijeniti što je od toga vrijedno uzeti u obzir”, objasnila je Grande.

Kako je godinama stjecala više samopouzdanja Grande je otkrila da sve više šminku vidi kao način samoizražavanja i naglašavanja onoga što ima. “Naši odnosi s ljepotom toliko su osobni. Razgovaramo o tajnama ljepote, ali nije li tajna da se svi samo želimo osjećati najbolje što možemo i biti voljeni”, rekla je u videu.

Iako je prestala koristiti filere i botoks, pjevačica je potvrdila da ne osuđuje one koji ih koriste, a nije odbacila ni mogućnost da će se u budućnosti odlučiti ponovno ih koristiti ili pak isprobati neki drugi estetski zahvat.

Linker
29. travanj 2024 12:48