POJAČANJE U RUTINI

Beauty noviteti: Saveznici za hidratiziranu i ujednačenu kožu lica

Cream Extraordinary Pure Perfection 100 Medical Beauty Researchea i Environovi serumi s koncentriranim retinolom noviteti su na tržištu ljepote koji će vašoj koži donijeti sve najvažnije značajke - hidrataciju, ujednačenost teksture i obnovu stanica.

Kvalitetna krema i serum za lice osnovni su koraci su svake dobre skincare rutine i stoga je vrlo važno obratiti pozornost na popis sastojaka koje uključuju. Cream Extraordinary Pure Perfection 100 Medical Beauty Researchea i Environovi serumi s koncentriranim retinolom noviteti su na tržištu ljepote koji će vašoj koži donijeti sve najvažnije značajke - hidrataciju, ujednačenost teksture i obnovu stanica.

image

Cream Extraordinary

PRESS

Krema Cream Extraordinary intenzivno je hidratizirajuća, lagana i osvježavajuća. Sadrži bademovo ulje, ulje jojobe, arganovo ulje, abesinsko ulje, vitamin E, vosak bobičastog voća, cink, magnezij i brojne druge korisne sastojke, koji djeluju sinergijski s pravim listićima zlata, reflektirajući prirodnu boju kože i daju joj prirodno dinamičan ton.

Također, ova krema pojačava sintezu kolagena, potiče mikrocirkulaciju, stimulira i obnavlja stanice, zaglađuje i učvršćuje kožu te je opskrbljuje vlagom, čineći je uravnoteženom, svježom svilenkasto mekom. Preporučuje se obilno nanošenje dvaput dnevno, ujutro i navečer, nakon čišćenja kože i korištenja aktivnog seruma.

image

Retinol serum

PRESS

Retinol je idealan sastojak za pomoć pri normalizaciji izgleda kožnih abnormalnosti i oštećenja te u promicanju zdravog izgleda kože, kao i kod poboljšanja neujednačene teksture. Evironovi retinalni serumi 1-3 odličan su dodatak vašoj hidratantnoj kremi, a savjetuje se da količinu retinola postepeno povećate. Započnite s jednom kapi svake večeri, a nakon što potrošite dvije do četiri bočice možete prijeći na sljedeći "nivo" retinola. Uz retinol, ključni sastojci seruma su kolostrum (kod seruma broj 1) te kolostrum, retinil palmitat i retinil acetat (kod seruma 2 i 3).

Linker
24. travanj 2024 08:37