PRESS
idealan za ljeto

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: Ovaj serum postao je viralni hit jer daje prirodan brončani sjaj koži

Glow Recipe lansirao je tonirani serum koji je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama, a ima i odlične ocjene korisnika.

Glow Recipe lansirao je tonirani serum koji je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama, a ima i odlične ocjene korisnika.

Nije tajna da su proizvodi skincare brenda Glow Recipe dio kozmetičke torbice gotovo svake "it" djevojke. Često ih možemo uočiti u "Get Ready With Me" videima na TikToku, pa ne čudi što je novitet brenda privukao veliku pažnju i ubrzo postao viralan. Riječ je o serumu Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops, koji intenzivno njeguje kožu i daje joj prirodan brončani sjaj. Ovaj se proizvod rasprodao čim je ugledao svjetlo dana, a na društvenim je mrežama stekao toliku popularnost da je gotovo pa nemoguće ne naići na video u kojem influencerice govore o njegovom učinku na kožu. Čemu euforija?

@glowrecipe Which dewy glow are you wearing today? Use Hue Drops for a radiant glow with a hint of warmth, or Dew Drops for tint-free, luminous skin ? #glowrecipe #watermelonglow #tiktokmademebuyit #thisorthat ♬ Cafe/video cute lofi ♪ Chill(885831) - ImoKenpi-Dou

Pa, prije svega, u zadnje vrijeme postoji velika želja da naši make-up proizvodi postanu ekvivalent proizvodima za njegu kože. O tome svjedoči i popularnost toniranih balzama za usne, kao i pudera i BB krema koji imaju SPF, a sve češće na tržištu možemo vidjeti i make-up serume, koji su najnoviji izdanak ovog trenda, ali sigurno ne i posljednji. Glow Recipe odlučio je biti u skladu s rastućim trendom, pa njihov najnoviji serum sadrži sastojke koji hrane i njeguju kožu, dok joj istovremeno daju "malo boje" i sjaja.

U sastavu ovog multifunkcionalnog seruma nalazi se niacinamid - oblik vitamina B koji je poznat po svom hidratantnom i antioksidativnom djelovanju. Zbog Centelle asiatice, također poznate kao tigrova trava, proizvod pomaže u smanjenju crvenila i iritacija dok istovremeno omekšava kožu. Tu je, naravno, i hijaluronska kiselina koja održava kožu elastičnom, hidratiziranom i sjajnom. Za brončani sjaj zaslužan je tinjac u prahu, koji je Glow Recipe kombinirao s pigmentom brončane nijanse.

image

Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops (37, 29 eura)

PRESS

Proizvod se može koristiti na više načina. Ako ga želite koristiti kao bronzer, nanesite ga kao zadnji korak vaše skincare rutine (nakon hidratantne kreme i SPF-a), a zatim nastavite sa šminkanjem. Osim toga, možete ga koristiti i kao make-up proizvod i njime konturirati lice. Također može poslužiti i kao highlighter toplih tonova ili sjenilo. Ako želite postići suptilan sjaj kože, jednostavno ga pomiješajte s hidratantnom kremom ili tekućim puderom.

Linker
27. travanj 2024 00:27