Gloria produkcija/Instagram
Tko zna, ako ne ona?

Bella Hadid otkrila make-up trik kojeg se ne može zasititi. Tajna je u točkicama

Supermodel zna i kako „zaključati” ruž da na usnicama potraje što dulje, a to joj najbolje uspijeva s njenim omiljenim kozmetičkim brendom

Supermodel zna i kako „zaključati” ruž da na usnicama potraje što dulje, a to joj najbolje uspijeva s njenim omiljenim kozmetičkim brendom

Supermodel Bella Hadid za mnoge je uzor što se izgleda tiče, ili barem što se šminkanja tiče, a slavna manekenka ne skriva da je kroz godine na manekenskoj pisti ponešto o šminkanju naučila od vizažista, a ponešto i skrolajući TikTokom. „Volim otkrivati trikove uljepšavanja na toj aplikaciji”, rekla je 26-godišnjakinja za People, ali ipak je, kaže, posebno oduševljena tehnikom šminkanja koju je naučila od mogulice make-upa Charlotte Tilbury, britanske vizažistice i osnivačice kozmetičkog brenda koji je nazvala po sebi.

Bella je prigrlila tehniku nanošenja make-upa nazvanu „dot-dot-blend”, u prijevodu „točka-točka-stapanje”. Objašnjavajući tehniku, preporučila je pomoću aplikatora nanijeti nekoliko točkica pigmentiranog tekućeg rumenila Matte Beauty Blush Wand na obraze i jagodice „sve do ušiju”, a potom ih kistom razmazati prema gore kako bi se stopili s tenom za „efekt podizanja i zdrav sjaj u sekundi”. Manekenka ističe kako je u neznatnoj prednosti u prakticiranju ove metode pred drugima, budući da je njena make-up artistica Sofia Tilbury, Charlotteina nećakinja.

@cultbeauty One dot for day, two for disco. What Charlotte says, we‘ll do ? ? Comment below, do you prefer day or disco? Click the link in the bio to shop ✨ #CharlotteTilbury #BlushWands #CharlotteTilburyPillowTalk ♬ original sound - Stan:)
image

Pigmentirano tekuće rumenilo Charlotte Tilbury stoji oko 40 eura

CHARLOTTE TILBURY

Supermodel se voli poigrati i s inovacijom ovog brenda, a to je nova kolekcija ruževa Airbrush Flawless Lip Blur. Draže joj je, kaže, eksperimentirati s osam novih nijansi – među kojima ima i klasičnih i smjelih – nego odabrati omiljenu. „Doista mislim da ruž za usne može utjecati na naše raspoloženje, pa onda izbor boje ruža ovisi o tome što toga dana radim ili kako se osjećam”, rekla je. Trenutno rotira tri boje - Ruby Blur koja joj je idealna za crveni tepih, Walk of No Shame koja joj momentalno podigne samopouzdanje i Pillow Talk, ljubičasto-ružičastu nijansu koja daje „sanjiv svakidašnji izgled”.

image

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish puder, cijena 48 eura

CHARLOTTE TILBURY
image

Sprej za fiksiranje šminke djeluje 16 sati, cijena oko 36 eura

CHARLOTTE TILBURY

Bella Hadid najnovije je zaštitno lice i ambasadorica brenda Charlotte Tilbury, ali bila je, kaže, njihova obožavateljica i prije toga. Rado koristi njihov puder Airbrush Flawless Finish koji joj je savršen za dug dan s puno sastanaka. „Čim ga nanesem daje mi onaj zaglađen, matirani izgled,” rekla je. Kako bi joj sva šminka, uključujući ruž za usnice, satima ostala na mjestu, Bella je „zaključava” pomoću Airbrush Flawless Setting Spraya koji ujedno hidratizira kožu. Sprej je lagan, ne sadrži alkohol ni ulja te čuva make-up postojanim do 16 sati bez topljenja, brisanja ili sjedanja u fine linije na koži.

Linker
27. travanj 2024 05:48