SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Ce Noir

Beyoncé je najavila parfem inspiriran turnejom, dostupan je za prednarudžbe

Beyonce je na svom Instagramu podijelila iznenađenje za svoje obožavatelje. Naime, pjevačica je objavila da su prednarudžbe otvorene za njezin novi parfem.

Beyonce je na svom Instagramu podijelila iznenađenje za svoje obožavatelje. Naime, pjevačica je objavila da su prednarudžbe otvorene za njezin novi parfem.

Beyoncé je predstavila svoj novi parfem Ce Noir, inspiriran njeginom turnejom "Renaissance" i objavila da su prednarudžbe otvoreno - i to u pravo vrijeme da najvećeg obožavatelja pjevačice iznenadite novim mirisom. Parfem stiže u srebrenoj bočici koja asocira na njezine outfite koje je nosila na turneji.

image
PATIO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA PATIO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Htjela sam da bude nešto monotono, da ima malo intime. Upravo ovdje, možete vidjeti dušu parfema," rekla je pjevačica o dizajnu bočice parfema prije nego što se poprskala mirisom. "Zapravo prskam se s njime tijekom nastupa nekoliko puta, za svježinu. A to je "Ce Noir", ništa više", istaknula je Queen B.

Prema magazinu Billboardu, sretni posjetitelji koncerta koji su prisustvovali Beyonceinim nastupima u Inglewoodu, San Franciscu, Las Vegasu, Phoenixu, Tampi, Atlanti, Charlotteu, Washingtonu, dobili su priliku pomirisati novi parfem prije nego što je pušten u javnost.

Miris donosi note klementine i zlatnog meda (kombinacija kurkume i meda) te srednje note ruže, dok je u bazi namibijska mirta i zlatni jantar. Miris je sada dostupan za prednarudžbu po cijeni od 160 dolara, iako će svatko tko ga nabavi što prije dobiti i besplatan dar.

"Ce noir" je prvi novi miris nakon što je megazvijezda objavila "Rise" 2014. godine. Prošla izdanja uključuju "Heat" i "Pulse", koji su objavljeni 2010. odnosno 2011. godine.

Osim što je napravila parfem, pjevačica je nedavno objavila da ćemo uskoro u kinima moći gledati film "Renaissance: A Film by Beyoncé". Film dolazi malo nakon posljednjeg koncerta u sklopu turneje koji je održan u Kansas Cityju. Prema službenom sinopsisu projekt prati put turneje, od početka ideje preko prvog koncerta u Stockholmu pa sve do finala u Kansas Cityju. Kadrovi također pokazuju pripreme za koncerte s njezinom kćeri Blue Ivy. Cilj ove turneje je bio stvaranje mjesta u kojem će se svi osjećati slobodno i gdje se nitko neće osuđivati" čuje se kako Beyoncé govori u dvominutnom traileru. Film o Queen B dolazi u kina 1. prosinca.

Linker
27. travanj 2024 11:03