Beyonce

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Često nosi perike

Beyoncé napokon pokazala kako izgleda njezina prirodna kosa i otkrila svoje male beauty tajne

Svjetski poznata glazbena diva svojoj kosi pridaje puno pažnje, a to je dokazala i novom objavom u kojoj promovira svoju liniju proizvoda Cécred.

Svjetski poznata glazbena diva svojoj kosi pridaje puno pažnje, a to je dokazala i novom objavom u kojoj promovira svoju liniju proizvoda Cécred.

Američka pop zvijezda Beyoncé na Instagramu je sa svojim obožavateljima podijelila video kojim promovira svoju liniju proizvoda Cécred i u njemu pokazala kako doista izgleda njezina prirodna kosa. U videu je otkrila i kako izgleda njezina rutina kada je u pitanju njega kose, a pratitelji su oduševljeni njezinim kovrčama. Do sada je svjetski popularna diva često bila suočena s brojnim kritikama jer navodno nije bila dostojan predstavnik vlastitog brenda proizvoda za njegu kose jer prečesto nosi perike.

U videu se pjevačica nalazi u salonu na luksuznom tretmanu kose koja je tretirana proizvodima iz linije Cécred. "Sada kada je Cécred poznat po kvaliteti i onome što čini za vašu kosu, mislim da je krajnje vrijeme da vam svima pokažem što čini za moju", rekla je pjevačica. Njezina rutina uključuje šampon koji Beyoncé obožava jer stvara bogatu pjenu i umirujućeg je mirisa, a potom i regenerator "Fermented Rice & Rose Protein Ritual".

"Ne postoji ništa na svijetu poput ovog regeneratora, volim ga, ne postoji ništa slično!", naglasila je. Dok je njezin stilist nastavio sušiti i peglati njezinu kosu, Beyoncé je govorila o zabludama vezanim uz ljude koji nose perike. "Nije istina da ljudi koji nose perike nemaju dugu i zdravu kosu, to je zabluda", primijetila je i dodala: "To su gluposti, uostalom to se nikoga ne tiče".

Beyoncé je također podijelila tehniku kojom suši kosu, a nakon stiliziranja njezina je kosa dobila voluminozan i lepršav izgled. Na kraju videa pop divu vidimo u glamuroznom izdanju s elegantnim konjskim repom, svjetlucavom ogrlicom s privjeskom i sunčanim naočalama. Izrazila je zahvalnost svojim obožavateljima na njihovoj podršci njenim proizvodima.

Osim što izgleda spektakularno, svjetski poznata zvijezda nedavno je ispisala povijest izlaskom njezina posljednjeg albuma "Cowboy Carter". Na njemu se nalazi 27 pjesama, izašao je tek prošli mjesec, a već obara sve rekorde slušanosti. Riječ je o njezinom osmom studijskom albumu, a s ukupno prodanih 407 tisuća primjeraka u SAD-u u samo tjedan dana dospjela je na vrh Billboardove 200 ljestvice na kojoj se nalaze najprodavaniji glazbeni albumi u SAD-u. Uz to, osvanula je i na prvom mjestu country liste s pjesmom "Texas Hold ‘em" i tako postala prva Afroamerikanka kojoj je to pošlo za rukom.

Linker
03. svibanj 2024 22:27