PRESS
hit proizvod

Beživotna kosa? Ovo je sprej koji obožavaju Sarah Jessica Parker i Meghan Markle

Ako vam je jedan od češćih razloga jutarnje borbe s kosom nedostatak volumena, možda će vas zanimati što o tome imaju reći slavne osobe, čiji se život velikim dijelom vrti oko potrage za beauty rješenjima.

Ako vam je jedan od češćih razloga jutarnje borbe s kosom nedostatak volumena, možda će vas zanimati što o tome imaju reći slavne osobe, čiji se život velikim dijelom vrti oko potrage za beauty rješenjima.

U životu se susrećemo s nizom kompliciranih odnosa, a mnogim ženama jedan upravo takav je onaj koji imaju s vlastitom kosom. Ovo nije nikakvo otkriće, od davnih se dana raspravlja o tome koliko frizura utječe na naše samopouzdanje, ali i na to kako nas drugi doživljavaju. Razmislite na trenutak, koliko ste puta zbog loše frizure pomislili da danas jednostavno nije vaš dan. No, ako vam je jedan od češćih razloga jutarnje borbe s kosom nedostatak volumena, možda će vas zanimati što o tome imaju reći zvijezde, kojima su savršena beauty rješenja ipak dostupnija uz svu silu savjetnika i stručnjaka kojima su okruženi.

image

Sprej je više puta hvalila Sarah Jessica Parker

NIKOLINA KRZNAR

Tako se američka glumica Sarah Jessica Parker nedavno pohvalila kako je za njezinu bujnu kosu zaslužan sprej Serge Normant Dream Big Instant Volumizing koji je osmislio njezin stilist Serge Normant. Sprej je u svojoj srži hidratantna maglica za povećanje volumena i teksture, a idealan je za suhu i prorijeđenu kosu. Formula uključuje iznimno lagane minerale zeolita, inače obavezni sastojak za svakoga tko ima tanku kosu, i protein bijele lupine koji beživotnim pramenovima kose daje sjaj i teksturu te stimulira mikrocirkulaciju vlasišta.

image

Serge Normant Dream Big Instant Volumizing Spray (23.86 eura)

SERGE NORMANT

Osim zvijezde serije "Seks i grad", sprejem je također bila oduševljena i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle. Upravo je taj sprej korišten kod stiliziranja njezine kose za naslovnicu časopisa Time, za koji se 2021. fotografirala sa suprugom, princom Harryjem, a njezin bogat volumen bio je i inspiracija glazbenici Ani Đurić Konstrakti 2022. godine za pjesmu s kojom je nastupila na Euroviziji, a u kojoj je između ostalog pjevala i "koja li je tajna zdrave kose Megan Markle". Sprej možete pronaći na Amazonu i na službenoj stranici Serge Normant.

Linker
26. travanj 2024 12:37