Instagram
Oštro

Bodljikave obrve - novi trend samo za hrabre

Posljednja moda u oblikovanju su obrve s nizom manjih ili većih šiljaka koji bi u konačnici trebali izdužiti lice i dati mu pomalo drzak izgled.

Posljednja moda u oblikovanju su obrve s nizom manjih ili većih šiljaka koji bi u konačnici trebali izdužiti lice i dati mu pomalo drzak izgled.

Poslije "glazirane kože", "hladnog rumenila" i drugih šik trendova u šminkanju, sada su kao ultimativni trend u dotjerivanju iskočile obrve koje podsjećaju na bodljikavu žicu, a trend je tako i nazvan "barbed wire brows". Bodljikave obrve probijaju se već nekoliko godina, a nakon što su ih pokazale mnoge manekenke na Tjednu mode u Londonu prošlog mjeseca možemo očekivati da ćemo ih puno više viđati uokolo.

Bodljikav izgled obrva postiže se tako da se pojedinačne skupine dlačica oblikuju u šiljke te se međusobno razdvoje kako bi između njih nastali prorezi. Postoje različite varijacije, od vrlo kratkih šiljaka do dugačkih i odvažnih, no svima je zajedničko da, zahvaljujući tome što su podignute i zaglađene, vizualno izdužuju lice i daju mu pomalo drzak izgled.

image

Alias Brow Lamination Gel za oblikovanje obrva, cijena oko 26 eura

ALIAS

Ključ za postizanje ovakvog modernog izgleda kvalitetan je gel za obrve koji dobro drži i brzo se suši, jer bez njega bi se dlačice brzo spustile ili raščupale. Make up artistica Dominique Della Maggiore na Instagramu je predstavila odvažnu varijantu bodljikavih obrva na modelu, a pokazala ju je i na pjevačici Delilah Belle za promociju njenog debitantskog singla Nothing Lasts Forever. Novopečena pjevačica, kći glumaca Lise Rinne i Harryja Hamlina, dobila je od pratiteljica pohvale za nov izgled, a vizažistica je otkrila da joj je glavno oruđe u oblikovanju Delilahinih obrva bio Alias Brow Lamination Gel.

Linker
27. travanj 2024 03:11