Gloria Backstage

Eksplozija ljetnog kolorita: Zavirite na snimanje našeg beauty editorijala

Visokim ljetnim temperaturama prkosimo odvažnim make-up lookovima - sam pogled na njih pruža prijeko potrebno osvježenje. Zavirite na snimanje beauty editorijala za Gloriju na koje vas vodi Cedevita vitaminska voda.

U potrazi za osvježenjem

Dok se zagrebački beton užario na ljetnim temperaturama, naša ekipa se "sakrila" u novom prostoru frizerskog salona PRIMEvision. Stilist kose Ivan Pervan predložio je dvije ljetne frizure: prigodni wet look te razigrane valove inspirirane kosom koja je oblikovana slanim morem.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Boje citrusa

Osvježenje, ali i inspiraciju za trendovske beauty lookove pronašli smo u bočicama Cedevita vitaminske vode. Vizažistica Seka Kožul inspirirala se okusima i bojama osvježavajućeg pića pa je odabrala energični kolorit za manekenku Pavlu Predović kojoj su sjajno pristajale nijanse naranče, limuna i nara.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Energična ljepota

Umjesto klasične crne olovke za oči, ovo ljeto smo odlučili isprobavati snažne nijanse koje će pristajati uz ljetne modne lookove - one vibrantne, kao i one casual. Jednostavnu kombinaciju poput trapera i bijelog topa podignite na energičnu razinu uz žutu ili narančastu boju na očima.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX
image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Mokri izgled

Popularni wet look u kosi neka prati i wet look make-up. Biramo sjajne, sočne nijanse koje se nose na usnama, ali i obrazima i kapcima. Naš odabir bila je nježna ružičasta nijansa, klasična, ali uvijek efektna, inspirirana Cedevita vitaminskom vodom s okusom limuna i nara.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

Model: Pavla Predović za Talia Model

Make-up: Seka Kožul

Kosa: Ivan Pervan sa PRIMEvision

Kreativno vodstvo: Lea Ladišić

*Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji: Gloria x Cedevita vitaminska voda

Linker
27. travanj 2024 15:10