Uživa u svojoj koži

Elle Macpherson: S malom promjenom životnog stila do bolje forme

Prije desetak godina slavna manekenka nije bila zadovoljna izgledom ni težinom. Bila je bezvoljna, stalno je žudjela za šećerom i imala je lošu probavu. Tada se obratila nutricionistici koja joj je predložila promjene.

Slavni supermodel Elle Macpherson i u šezdesetoj godini života izgleda odlično, čak u tolikoj mjeri da promatrač može pomisliti kako nikad i nije imala problema s tjelesnim izgledom i formom. No, bivša manekenka koja već desetljećima nosi legendarni nadimak The Body, vlasnica wellness brenda i rekorderka s pet pojavljivanja na naslovnici Sports Illustrated, otkrila je putem društvenih mreža da nije uvijek bilo tako i da je prije desetak godina bila umornija nego danas te da se u vlastitom tijelu tada nije osjećala dobro.

Teško je povjerovati da se Elle ikada osjećala nesigurno, ali ona tvrdi upravo to. S pedeset godina na ramenima „nije se osjećala baš dobro i nije izgledala baš dobro”. Primijetila je tada promjene na kosi i koži, počela je dobivati na težini. Bila je bezvoljna, stalno je žudjela za šećerom i imala je lošu probavu. U nadi da će se izvući iz začaranog kruga u koji je upala, Elle se posavjetovala s nutricionisticom, koja joj je predložila neke promjene u životnom stilu, što je Elle prihvatila i brzo primijetila veliku razliku. I upravo je ta promjena bila ključna za sjaj kojim Elle prkosi godinama.

image

Elle Macpherson danas se osjeća bolje nego prije desetak godina

WELLECO/INSTAGRAM

„Rekla mi je da uzimam previše sintetskih vitamina te ih je zamijenila moćnim prirodnim vitaminima, prebioticima i probiotskim prahom. Vrlo brzo sam uočila razliku, a uočila ju je i moja prijateljica koja je sada direktorica u mojoj firmi. Rekla sam joj da uzimam taj zeleni prah i da mi je promijenio život na bolje”, rekla je Macpherson koja se nakon samo mjesec dana na prirodnim multivitaminima i snažnom zelenom prahu osjećala bolje nego ikada. Štoviše, to ju je iskustvo nadahnulo da stvori vlastitu marku, WelleCo, koja sada proizvodi i prodaje dodatke prehrani, eliksire i druge proizvode za wellness, a sve utemeljeno na znanstvenim dokazima.

Linker
25. travanj 2024 03:14