Emily Ratajkowski

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ljetna promjena

Emily Ratajkowski ima novu boju kose, pogledajte kako izgleda kao crvenokosa

Za novi je look slavna manekenka dobila stotine tisuća pozitivnih komentara i lajkova pratitelja. Provjerite i vi koliko joj dobro stoji crvena boja kose.

Za novi je look slavna manekenka dobila stotine tisuća pozitivnih komentara i lajkova pratitelja. Provjerite i vi koliko joj dobro stoji crvena boja kose.

Supermodel Emily Ratajkowski odlučila se za promjenu i u novoj objavi na Instagramu osvanula crveno obojene kose. Bujnu kosu podijelila je po sredini i pustila da joj pramenovi padaju niz ramena, a dojam je nastojala pojačati odjenuvši oskudni duboko izrezani bodi. „Postala crvena”, napisala je 32-godišnjakinja uz niz fotografija, zahvalivši pritom Kerastaseu i stilistici kose celebrityja Jenni Perry zbog toga to što su joj omogućili transformaciju. Za novi je look dobila stotine tisuća pozitivnih komentara i lajkova, među ostalima i od kolegica Devin Brugman i Amelije Gray Hamlin.

Poznata manekenka i za neke jedna od najljepših žena na svijetu, Ratajkowski rado eksperimentira s kosom, pa je njezina stilistica kose Jennifer Yepez ranije ove godine izjavila kako, kada nekamo idu zajedno, uvijek ima sve potrebno za stiliziranje kose u torbici, za slučaj da Emily samo tako poželi promijeniti izgled. „Ona voli biti drugačija osoba svaki dan”, objasnila je Yepez.

image

Emily Ratajkowski voli biti drugačija osoba svaki dan, kaže njena stilistica kose

EMILY RATAJKOWSKI/ INSTAGRAM

Na nizu objavljenih fotografija, Emily je našminkana umjereno, ali efektno – nanijela je sjajilo na usnice, a oči je obrubila crnom olovkom, produživši liniju kako bi dobila efekt mačjih očiju. Obraze je osvježila rumenilom, a kako je prije izjavila, uvijek rado koristi rumenilo kad se šminka i na njemu ne škrtari. „Kada me drugi šminkaju, uvijek im govorim: Još rumenila, još!”, rekla je ranije manekenka koja rumenilo uvijek nanosi prstima. Pritom poštuje provjerene trikove šminkanja iz devedesetih, pa rumenilo utapkava na jagodice i greben nosa kako bi postigla ljetni izgled i naglasila mjesta na licu na koja sunce udara.

Linker
28. travanj 2024 21:21