MALE, SKUPE TAJNE

Hailey Bieber otkrila svoju beauty rutinu. Izračunali smo, sve skupa košta 836€

Na popisu je i njezina Rhode kozmetika, koja iznenađujuće nije uopće skupa, i jedna maska od 115€

Ako vas užasno zanima rutina njege kože Hailey Bieber, niste jedini. Kći Stephena Baldwina, jednog od holivudske braće Baldwin, i supruga Justina Biebera, izgradila je cijeli skincare brend upravo na toj znatiželji koja glasi: "ona ima tako lijepu kožu, zanima me koju kremu koristi?" E, pa odgovor je stigao, i nije jedna krema, nego sve skupa 7 proizvoda, koji svi zajedno koštaju 836€. Manekenka i poduzetnica često na Instagramu i TikToku predstavlja novitete iz svoje skincare linije Rhode, često spomene i koji proizvod se sviđa Justinu, i na koji način čisti lice. Ukratko, kada Bieberica podijeli svoje beauty-tajne, društvene mreže su u plamenu.

U novom TikTok videu, Hailey nas je provela kroz svoju beauty-rutinu od početka do kraja. Prije svega, prva stvar koju stavlja na lice je Protective Nourishment‘s Pumpkin Peel, piling u serumu napravljen od ekstrakta bundeve i glikolne kiseline za nježni piling i obnovu površine kože. Cijena? 66€. I da, dobro ste vidjeli, njegova tekstura je narančaste boje.

image

Vintner‘s Daughter Active Botanical Serum, 245€

PROMO

Nakon toga ide maska, poznata SK-II Pitera Miracle Facial Treatment Mask, 115€, koja duboko hidratizira, čvrsti i osvježava kožu.

image

SK-II Pitera Miracle Facial Treatment Mask, 115€

PROMO

Nakon pilinga i maske, Bieber prelazi na svoj Rhode Glazing Milk, mliječnu esenciju za hidrataciju i sjaj kože po kojem je poznata. Za taj korak kaže da je "vrlo bitan".

image

Rhode Glazing Milk, 28€

PROMO

Slijedi još jedan proizvod, Vintner‘s Daughter Active Botanical Serum, koji nanosi kako bi nahranila kožu, a zatim uzima Medicube Age-R Booster-H Facial Treatment Device, uređaj za ljepotu kojim klizi po koži "za dodatni sjaj".

image

Medicube Age-R Booster-H Facial Treatment Device, 339€

PROMO

Taj uređaj pomaže proizvodima da prodru dublje u slojeve kože. Cijena? 339€. Nakon brze masaže lica, Bieber nanosi malo Rhode Restore Barrier Cream (28€) kreme za lice, a na kraju ide njezin bestseller, melem za usne - Rhode Peptide Lip Treatment (15€) za hidrataciju, koji usnama daje "Bieberovski sjaj".

image

Rhode Peptide Lip Treatment, 15€

PROMO

Sve smo lijepo zbrojili i došli do cifre od 836€, što nije mala cijena za jednu rutinu. Na kraju, draga Hailey, samo jedna mala molba: zašto ne dostavljaš u Hrvatsku?

Linker
24. travanj 2024 14:39