Prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, dr.med. i Tanja Vrčić
 Matej Dokic
medicinska inovacija

Hit tretmani: Medicinska inovacija koja rezltira pomlađivanjem lica, tijela i vagine

Tretmani dr. Tanje Vrčić i prof. dr. sc. Hrvoja Vrčića, specijalista ginekologije i opstetricije, djeluju na bore, opuštenost kože, hiperpigmentaciju, ožiljke od akni i razne druge probleme kože i potkožnog tkiva.

Radiofrekvencija kao metoda postoji već dugi niz godina, a novost je dinamički, kvadripolarni uređaj koji ciljano zagrijava željeno područje, a da pritom ne oštećuje okolno tkivo. Promjenom nastavaka mijenja se i njegova namjena pa se može koristiti u dermatologiji i ginekologiji, što se pokazalo dobitnom kombinacijom za bračni i liječnički par, vlasnike zagrebačke poliklinike Hilarus - dermatologinju dr. Tanju Vrčić i prof. dr. sc. Hrvoja Vrčića, specijalista ginekologije i opstetricije. Doktorica Vrčić za svoje tretmane koristi četiri nastavka - kojima djeluje na bore, opuštenost kože, hiperpigmentaciju, ožiljke od akni i razne druge probleme kože i potkožnog tkiva. DQRF 4 plus, kaže, jednako je učinkovit na licu i na tijelu - od nadlaktica, gdje uspješno rješava ‘zastavice’, do guze i bedara, na kojima eliminira višak potkožnog masnog tkiva, ali i zateže kožu.

Poliklinika Hilarus 
Tanja Vrcic dr.med.
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 111019
Matej Dokic

- Kad govorimo o ginekologiji, uređaj je namijenjen ženama u menopauzi ili perimenopauzi, koje imaju tegobe zbog vaginalne suhoće, kojima ‘pobjegne’ mokraća pri fizičkom naporu, kojima je stijenka rodnice tanka i opuštena... Tretmanima, a preporučujem ih četiri tijekom osam tjedana, potiče se sinteza kolagena, veziva i hijaluronske kiseline. Na taj način tkivo ponovno dobiva čvrstoću te se poboljšavaju njegova funkcionalnost i izgled - kaže prof. dr. sc. Hrvoje Vrčić, koji pak koristi dva nastavka na uređaju Eva DQRF.

Poliklinika Hilarus 
Prof.dr.sc. Hrvoje Vrcic, dr.med. i Tanja Vrcic 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 111019
Matej Dokic
Prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, dr.med. i Tanja Vrčić

Bračni i liječnički par - Hrvoje i Tanja Vrčić

Linker
12. travanj 2024 02:35