COURTESY OF CHUFY/ LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
ASTRO INSPIRACIJA

Horoskopski beauty trendovi za novu sezonu: Za Bikove je ružičasta, a za Rakove šiške

Eksperimentiranje izgledom posebno je neodoljivo kako se mijenjaju sezone, a dolazak jeseni označava pravo vrijeme za uzbudljive beauty promjene. Kako bi lakše odlučili kakvu promjenu prigrliti, donosimo trendove temeljene na astrološkim znakovima.

Eksperimentiranje izgledom posebno je neodoljivo kako se mijenjaju sezone, a dolazak jeseni označava pravo vrijeme za uzbudljive beauty promjene. Kako bi lakše odlučili kakvu promjenu prigrliti, donosimo trendove temeljene na astrološkim znakovima.

Ovan - Monokromatsko sjenilo

Astrolozi tvrde da će ove sezone sva svjetla reflektora biti usmjerena prema znaku Ovna. Upravo će im ta pozornost pomoći da se predstave kao zvijezde koje jesu. Monokromatsko sjenilo uvijek je prikladno, a posebice je dojmljivo u jesenskim zemljanim nijansama, no ovaj znak radije će posegnuti za življim, jarkim nijansama kako bi se istaknuo.

Bik - Ružičasti svijet

Barbiecore je možda obilježio ljeto, no to ne znači da se njegova dominacija neće preliti u ostatak godine. Bikom ove sezone vlada Venera, a oboje su povezani s ružičastom bojom. Bik će biti fokusiran na ljubav i veze, a najljepše će se osjećati kada nosi baš tu boju kako bi se nagasila ljupkost.

Blizanci - Hocus pocus šminka

Ključne riječi koje vežemo uz ovaj astrološki znak su prilagodljivost, komunikativnost, radoznalost i svestranost. Preziru tradiciju, a važna im je dinamičnost. Upravo zbog toga za ovaj su znak idealni šareni i apstraktni make-up lookovi, hrabre boje i oblici nacrtani olovkom za oči.

Rak - Umjesto Birkin torbe, nosit će se Birkin šiške

Kultni utjecaj Jane Birkin i dalje živi u prepoznatljivim francuskim šiškama. Ova frizura svakome ulijeva dozu samopouzdanja, a rijetki je oblik lica kojem ne stoji. Rakovi su odani, intuitivni šarmeri, a često su i sramežljivi. Šiške su idealna opcija za njih jer donose zaštitni element, a istovremeno ostavljaju efektan dojam.

Lav - Grunge Glam

Lavovi uživaju u dramatičnosti i samouvjerenosti, oni prihvaćaju što im život nudi, a veliki fokus stavljaju na privlačnost. Ovaj glamurozan znak sezonu će provesti u mračnim grunge nijansama sjenila i zanimljivim grafičkim eyelinerom kako bi svima pokazali svoju moć.

Djevica - Koža poput oblaka

Anđeoski, orijentiran na detalje, interes djevice za njegovanjem eteričnog izgleda njihov fokus stavlja na kožu. Šminka mekog finiša pruža filtrirani učinak dostojan perfekcionista. Ovom znaku važna će biti njega lica prije i nakon cjelodnevnog nošenja šminke.

Vaga - Povratak u renesansu romantičnom frizurom

Renesansom nadahnute frizure, od pletenica do beskrajno mekih valova, ovaj znak privlači romantika povezana s umjetnosti 15. i 16. stoljeća. Vage vladaju svojom kosom i neće imati problema s trošenjem vremena na izvođenje zamršenih frizura. Njihova kosa bit će njihova moć.

Škorpion - Ćudljive usne

Najneraspoloženiji i najmisteriozniji znak ove sezone okrenut će se gotičkom raspoloženju - tamnim usnama, bila to boja šljive ili crna, pa će škorpion biti privučen intenzivnom izgledu. Svojim odabirom ovaj znak šalje jasnu poruku da je spreman za rizik i borbu za ono što želi.

Strijelac - Jagodica bobica

Veliki avanturisti rumenilom se koriste kako bi se duže osjećali suncem obasjani. Ružičastim obrazima naglasit će humorističnu i optimističnu stranu, no to ne znači da će zanemariti istraživača u sebi. Uvijek su spremni na nova iskustva, a sezona će im omogućiti upravo to.

Jarac - Jednostavna manikura

Vrlo ambiciozni i fokusirani na karijeru, Jarac će se držati upečatljive manikure, i pritom će naglasak staviti na svoju kreativnost. Njihovi nokti bit će upadljivi, ali ne pretjerano dugi, a uspjeh će postizati u svemu čega se prihvate. Možda nisu hedonisti, ali naučit će uživati u životu.

Vodenjak - ‘Sad ih vidiš, sad ne’ obrve

Uvijek najunikatniji i najupečatljiviji, vodenjak će granice testirati izbijeljenim obrvama, najradikalnijim trendom sezone. Znak uvijek spreman preokrenuti svoj život ovim će dramatičnim trendom pokazati da je ekscentričan i inovativan, a definitivno će se isticati u gomili.

Ribe - Fokus je na očima

Vrlo su prijateljski nastrojeni, pa su uvijek okruženi raznolikim društvom. Ribama ne trebate previše pričati da bi vas razumjeli, njihova je intuicija toliko razvijena da bez problema “čitaju” ljude. Nježnim i osjećajnim ribama ove jeseni idealni su oslonac ukrasi poput cirkona i šljokica kako bi naglasili oči.

Linker
26. travanj 2024 23:23