Nije sramežljiva

I Rihanna obožava njihove parfeme: Francuski brend lansirao još jedan mirisni ‘slatkiš‘

Pjevačica samouvjereno nosi moćan miris koji je postao jedan od bestselera brenda. I novi parfem „Can‘t Stop Loving You” dio je kolekcije u kojoj su redom slatke, gurmanske note.

Osim po promjenjivom, a opet prepoznatljivom imidžu i, naravno, po glazbi, Rihanna je poznata i po tome što pažljivo bira parfeme i uvijek fantastično miriše, tako barem kažu iz krugova u kojima se kreće. Poznato je da celebrityji često u promotivne svrhe nose parfeme koje nisu platili, Rihanna pored toga ima i parfeme u vlastitoj kozmetičkoj liniji Fenty, ali otkrila je da voli i Kilianov luksuzni "Love, Don‘t Be Shy".

image

Love, Don‘t Be Shy gurmanski je sladak miris namijenjen snažnim ženama; cijena 235 eura

KILIAN

Mirisni bestseler

Moćan miris slatke vanilije sa sljezom, nerolijem i cvijetom naranče opijajuće je sladak i snažan i definitivno nije za one koji se žele prikriti ili za one kojima jaki mirisi izazivaju migrenu. No, Rihanna je dovoljno dominantna pa ga može samouvjereno nositi. Zbog njenog utjecaja ili jednostavno zato što se mnogima svidio, "Love, Don‘t Be Shy" postao je jedan od Kilianovih bestselera. Sada je Kilian lansirao novi mirisni "slatkiš" ljubavnog imena "Can‘t Stop Loving You". Kao i Rihannin mirisni favorit, i ovaj je novitet dio kolekcije Narcotics u kojoj su redom slatki, gurmanski mirisi.

image

Novi je Kilianov adut "Can‘t Stop Loving You", još jedan miris iz linije Narcotics; 235 eura

KILIAN

Ne mogu te prestati voljeti

Slatke mirise nije lako nositi, ali ovaj je ipak umjereno sladak. Glavna mu je nota cvijet naranče, sadrži i sintetski spoj koji miriši na jasmin, a dodatak vanilije i meda daje mu gurmansku privlačnost. Zemljana hrastova mahovina i tamjan umiruju ga i daju mu dozu tajanstvenosti, dok toplinu daje smola grma bušina (labdanum cistus), sastojak s kojim se, kada dođe na kožu, ništa ne može usporediti, kaže osnivač brenda Kilian Hennessy. "To je senzualnost u svom najčišćem stanju", rekao je.

"Can‘t Stop Loving You" je moćan miris koji je zbog cvjetne note odličan za proljeće, ali slatka zavodljivost čini ga savršenim i za večernji izlazak. U kojem uopće ne trebate biti sramežljivi.

Linker
20. travanj 2024 11:48