U BEAUTY
Njega oko očiju

Inovativna tehnologija u skincareu: Predstavljene su pametne kapsule

Za novu koncentriranu kremu njeni tvorci kažu da je izvan kategorija zbog inovativne tehnologije koja pridonosi pomlađenom izgledu kože.

Za novu koncentriranu kremu njeni tvorci kažu da je izvan kategorija zbog inovativne tehnologije koja pridonosi pomlađenom izgledu kože.

Tanka koža oko očiju s godinama postaje tamnija, gubi svježinu, opušta se, česta je i pojava podočnjaka, a sve to čini pogled umornijim i tužnijim. Nova tehnologija primijenjena u kozmetičkom novitetu The RETURN Eye Concentrate brenda U Beauty pruža osvježavajući tretman i sastojke koji odmah po nanošenju poboljšavaju izgled kože oko očiju, time i očiju, a redovnom upotrebom koža postaje blistavija i prozračnija. Nanosi se dva puta dnevno u tankom sloju na kožu oko očiju i kapke.

image

The Return koncentrat za dio oko očiju sadrži posve novu tehnologiju; 15 ml, 140 eura

U BEAUTY

Na formuli koja intenzivno hidrira kožu, posvjetljuje je, smanjuje otečenost, ujednačuje ten i podržava zdravlje kožne barijere, stručnjaci su radili četiri godine, rekla je osnivačica brenda Tina Chen Craig pohvalivši se kako je njihovu novu koncentriranu kremu za područje oko očiju teško svrstati u postojeće kategorije. Drugačijom je, kaže, čini tehnologija SIREN Capsule koja aktivne sastojke dostavlja samo na oštećena područja te podiže, zaglađuje, popunjava i posvjetljuje kožu bez nadraživanja.

image

Poseban sjaj daje dijamantni prah

U BEAUTY

Među sastojcima su skvalan, dimetikon, ricinusovo ulje, ceramidi, bisabolol, vitamin E... Uz redovnu upotrebu koža počinje izgledati mlađe i svježije, a tu je i trenutni učinak hidratacije i davanja sjaja i to zbog posebnog sastojka. „Dodali smo koncentratu dijamantni prah, jer mi je taj iluminirajući efekt jako važan. Tijekom dana se The Return čak može nositi preko korektora kako bi dao licu suptilan i lijep sjaj”, predlaže Tina Chen Craig.

Linker
01. svibanj 2024 23:15