Ogromna promjena

Ireland Baldwin se ošišala ‘na nulu‘, rezultat je začuđujuće dobar

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina u javnosti je poznata zbog svojih pokušaja da izgradi karijeru modela, sada je na društvenim mrežama otkrila da je napravila veliku promjenu u svom izgledu.

Kći slavnih glumaca, koja i sama gradi karijeru u modelingu, iznenadila je velikom promjenom u svom izgledu. Ireland Baldwin odlučila je skratiti kosu, i to jako. Svoju dugačku kosu, koju je bojala u svijetle nijanse, doslovno je obrijala. Sada ponosno nosi ultrakratku frizuru, a kosu je izblajhala do platinaste nijanse.

"Nemoj mi govoriti da nešto neću napraviti, jer hoću. Ošišala me Hannah Bonetti", tagirala je Ireland svoju frizerku, koja je također podijelila i sliku nove frizure, ali i video u kojem su pokazale kako je izgledalo šišanje.

Mokru kosu, posebno jako izblajhanu na korijenu kose, dvije su mlade žene uklonile mašinicom za šišanje. Prva dva poteza, iznad sljepoočnice napravila je sama Ireland, a zatim je mašinicu za šišanje prepustila frizerki.

"Bilo mi je nevjerojatno zadovoljstvo pomoći Ireland da bez straha zakorači u neoznačeno područje ovog popodneva. Planirale smo veliku promjenu (na primjer, šiške), ali ni jedna od nas nije znala da će nam seansa završiti u transformaciji ovakve veličine. Zahvalna sam što imam klijente koji u moju stolicu donose cijele sebe i vjeruju mi u trenucima koji su radikalni poput ovog. Danas slavimo odbacivanje stare kože, koja nem više ne služi", poetično je opisala frizerka Hannah Bonetti.

Njena klijentica, 26-godišnja Ireland ponosno je pokazala svoj novi image, koji joj odlično pristaje. Kratka izblajhana kosa look je koji su devedesetih godina nosili brojni muškarci i žene, a ponovnim revivalom estetike tog legendarnog desetljeća i sada raste popularnost ove upečatljive frizure.

image

Dolores O‘Riordan pjevačica benda The Cranberries

IAN DICKSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Angelina Jolie i Johnny Lee Miller u filmu Hakeri iz 1995.

UNITED ARTISTS/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 02:07