Florence by Mills je clean beauty brand koji je osnovala mlada glumica Millie Boby Brown za GenZ, svoju generaciju.

 PR
CELEB-BEAUTY

Isplati li se uložiti u kozmetiku koju kreiraju slavni?

Ovo su beauty-brendovi slavnih ličnosti vrijedni vaše pažnje, i vašeg budžeta.

Ovo su beauty-brendovi slavnih ličnosti vrijedni vaše pažnje, i vašeg budžeta.

Beauty brendovi slavnih ličnosti imaju tu sreću (ili nesreću) da su popularni onoliko koliko su popularne i zvijezde koje ih potpisuju. Na Instagramu i TikToku ih ne možete ne primijetiti, oni su posvuda, pogotovo Rihannu i njezin Fenty Beauty, Kylie Jenner i njezin Kylie Skin, Millie Boby Brown i njezin Florence by Mills. Iako ponekad više volimo gledati Rihannu kako nanosi shimmer po svojoj divnoj koži, nego što doista volimo taj isti shimmer, neki od tih beauty brendova mogu se ozbiljno utrkivati s onim klasičnima.

Bilo da se radi o Gaginom svjetlucavom puderu, ili o parfemu Ariane Grande, ovo su proizvodi za koje vrijedi izdvojiti vaš (teško zarađeni) novac.

1. FENTY BEAUTY

image

Fenty Beauty Icon Velvet Liquid Lipstick u nijansi The MVP, 36€

PR

Kad bismo morali odabrati omiljeni beauty brend slavnih ličnosti, to bi najvjerojatnije bio Fenty Beauty. Rihanna je preko noći potpuno promijenila pravila igre u svijetu kozmetike, a to uključuje i pudere u svim mogućim nijansama, i svjetlucava ulja za tijelo koja ne ostavljaju mastan trag na koži. Proizvod u koji se isplati uložiti je Icon Velvet Liquid Lipstick, tekući ruž za usne kremaste, pjenaste teksture za intenzivnu boju i ugodnu teksturu koja neće isušiti usne.

Usput rečeno, ovo je proizvod koji je Rihanna nosila na spektakularnom nastupu u poluvremenu Superbowla 2022., suspendirana na pozornici koja je visjela na sajlama, pa je takoreći "letjela" na visini od 18 metara. Radi se o nijansi pod nazivom "The MVP".

2. HAUS LABS

image

Haus Labs Bio-Radiant Gel-Powder Highlighter with Fermented Arnica u nijansi Rose Quartz, 46,95€

PR

Iako je Lady Gaga lansirala svoj brend prilično kasno u usporedbi s drugim zvijezdama (2019), jedva smo čekali isprobati bilošto iz njezine linije Haus Laboratories. Jer, Gaga se stvarno dobro šminka! I sa zadovoljstvom možemo reći da nas ona nije nimalo razočarala. Iako u ovoj liniji postoji nekoliko iznimnih proizvoda (npr. mat olovka za usne je genijalna), ovaj gel-puder na bazi fermantirane arnike i bez talka je divan highlighter kojim možete naglasiti bilokoji dio lica, no nijansu Rose Quartz, koja je vrlo popularna na društvenim mrežama, možete koristiti i umjesto rumenila. Super klizi po koži, ostavlja ravnomjeran nanos bez sitnih neravnina, i sjajno je pigmentiran. Bravo, Gaga.

3. KYLIE SKIN

image

Kylie Skin Vanilla Milk Toner, 31,49€

PR

Ne znamo za vas, ali kad vidimo da na proizvodu piše “milk”, to nas uvijek nekako privuče. A ovaj puta ta privlačnost nije bila “fatalna”, već vrlo ugodna i obostrana. Tonik miriše divno, na vaniliju, ali nježno, sjajno hidratizira kožu prije seruma ili kreme, a ona nekako oživi nakon tog celebrity-mliječnog-tonika. Obavezno ga ovog ljeta nosimo na more, kada nam najviše treba hidratacija koja ne ostavlja kožu masnom, a osim toga, sjajno izgleda na policama.

4. RHODE SKIN

image

Rhode Skin Peptide Glazing Fluid, 35€

PR

Mrzite je ili volite, beauty brend Hailey Bieber ima dobre proizvode, koji nisu toliko skupi. Supruga Justina Biebera evidentno voli imati kožu koja izgleda skoro pa jestivo, poput krafne s glazurom, pa je željela to prenijeti svijetu putem svog kozmetičkog brenda, Rhode. Linija za njegu kože uključuje tri proizvoda: tretman za usne, obnavljajuću kremu i njezin najpoznatiji fluid s peptidima koji obećava sjajnu hidrataciju sa sjajnim "glazura-finišem", kao što je i za očekivati.

5. ARIANA GRANDE

image

Ariana Grande Cloud, 30 ml EdP 39€

PR

Na prvi pogled, bočica izgleda smiješno, no na drugi pogled, zapravo sjajna ideja: parfem koji lebdi nad oblakom, i izgleda kao emoji na Instagramu. Genijalno, Ariana. A sad o mirisu. Za početak, nije skup (tridesetka košta manje od 40 eura), a traje na koži dugo, dugo, dugo. Ariana kaže da miriše na kruške, bergamot, kremu od kokosa, praline, vaniliju, mošus i drvenaste note, i s time se slažemo, ali najvažnija stvar kod ovog parfema je to što miriše skuplje nego što jest. I malo podsjeća na MFK Baccarat Rouge 540, ali to možda već znate.

6. FLORENCE BY MILLS

image

Florence by Mills Eye Candy Eyeshadow, 16,39€

FLORENCE BY MILLS PR

Florence by Mills je clean beauty brand koji je osnovala mlada glumica Millie Boby Brown za GenZ, svoju generaciju. Njezini su skincare i make up proizvodi veganski, jednostavni za upotrebu, pristupačni i prilagođeni mladoj koži. Društvene mreže hvale njezin Eye Candy Eyeshadow, sjenila u olovci koji su praktični za nanošenje, čak i ako nemate puno iskustva s make-upom. Vodootporno i dugotrajno, sjenilo u olovci dolazi u 4 iskoristive nijanse i savršene veličine za ponijeti sa sobom, a najbolje od svega je to što stane u svaku torbicu.

Linker
27. travanj 2024 10:49