COURTESY OF LANEIGE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Senzacija s TikToka

Isprobali smo masku za usne brenda čija je ambasadorica Sydney Sweeney i nepovratno se zaljubili

Naša novinarka u potrazi za savršenim proizvodom za njegu usana sasvim slučajno otkrila je korejski brend Laneige i njezin bestseler - koji čim dođe u hrvatske drogerije bude odmah razgrabljen.

Naša novinarka u potrazi za savršenim proizvodom za njegu usana sasvim slučajno otkrila je korejski brend Laneige i njezin bestseler - koji čim dođe u hrvatske drogerije bude odmah razgrabljen.

Otkako znam za sebe, u potrazi sam za idealnom njegom za usne. Taj križni put traje od srednje škole kada sam postala zaljubljenik u mat ruževe, koji su neko vrijeme super funkcionirali s nekom jeftinom bazom, međutim s vremenom su valjda došle godine, ali su i nekvalitetni proizvodi ostavili loše posljedice na površinski sloj usana. Svaki idući proizvod počeo mi je samo dodatno isušivati usne i stvarati ovisnost na način da – ako nije pokraj mene u svakom trenutku usne mi postaju užasno suhe, a u tom trenutku kreće najgora navika, grickanje usnica koje sama dodatno oštetim. I onda se dogodilo čudo! Prije koji mjesec u moj život ušla je spasiteljica – Laneige sleeping mask. I prije eksplozije na TikToku i poznatih ambasadorica, poput američke glumice Sydney Sweeney, jedan dan sam objavila instagram story u očaju i napisala: "Neka mi netko predloži proizvod za njegu usana, cijena više nije bitna!"

image

Noćna maska za usne korejskog brenda Laneige košta 23 eura

press

Iznenadila sam se koliko je zapravo ovaj drugi dio rečenice bio važan, jer u moru proizvoda za njegu koji su postali sve skuplji, nisam mogla ni zamisliti koliko neki proizvodi koštaju. Međutim, rekla sam što sam rekla, pa sam to i dobila. Prijateljica mi je poslala link na korejski shop i napisala: "Kunem ti se u ovu masku, preporodit ćeš se." Zvučala je kao još jedan plaćeni članak, ali vjerovala sam ženi koja se bavi ekstremnim sportovima na moru, te je po cijele dane izložena suncu. Za početak sam naručila manje pakiranje koje služi kao tester. Čekala sam možda 15-ak dana, i kada je stiglo – stvarno se dogodio mali preporod. Svi su me pitali koliko sam plaćena da ovoliko propovjedam o savršenoj maski za usne, a ja sam samo bila izvan sebe što sam proizvod mogla nanijeti ujutro i izdržati nekoliko sati bez da ga moram obnoviti.

image

Američka glumica Sydney Sweney ambasadorica je ovog korejskog brenda koji obožavaju mlađe generacije

COURTESY OF LANEIGE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Koliko god su neke recenzije tvrdile da preživi cijelu noć, to tehnički nije skroz moguće, s obzirom na to da ne spavamo cijelo vrijeme u istom položaju, ali da sam se počela buditi s njegovanim usnama, apsolutno jesam. Iako se proizvod reklamira kao noćna maska, počela mi je služiti i kao podloga za ruževe, a u posljednje vrijeme i samo kao sjaj u kombinaciji s olovkom. U svakom slučaju, vrijedilo je dočekati veliko pakiranje, cijena mu je 23 eura, a uvjerena sam da će mi trajati cijelu godinu, s obzirom na to koliko je ga je malo potrebno nanijeti za njegu. Nisam osoba od okusa balzama, pa me drugi i nisu toliko zaintrigirali, ali neodoljivo slatko pakiranje izaziva mi želju da je nabavim u barem još dvije ili tri boje. Kako kaže TikTok generacija – pronašla sam svoj Sveti gral.

Linker
26. travanj 2024 14:47