Lake note

Izdvajamo najbolje ljetne parfeme koji komplimente privlače poput magneta!

Početak ljeta idealno je vrijeme da istražite i kupite svoj idealni ljetni parfem koji će vas očarati osvježavajućim mirisom i podići vaše ljetne doživljaje na potpuno novu razinu.

Ljeto je službeno počelo, a odličan način za proslaviti dolazak nove sezone je odabirom novog prepoznatljivog ljetnog mirisa. Dolaskom toplijih dana kuju se planovi za nadolazeće mjesece koji su puni uzbudljivih putovanja, izležavanja na plaži, kupanja u moru ili uživanja na piknicima. Bez obzira na vaše ljetne planove, potreban vam je parfem čijim ćete mirisom stvoriti trajni podsjetnik na sve nezaboravne ljetne trenutke.

Pravi miris može utjecati na vaše raspoloženje, potaknuti stara sjećanja, pa čak i pomoći istaknuti vaš karakter. No, bez obzira koliko volite određeni miris, ne možete ga nositi tijekom cijele godine. Baš kao što kozmetičke proizvode mijenjate ovisno o vremenu, isto biste trebali učiniti i s parfemima. Tijekom ljeta, visoke temperature imaju tendenciju utjecati na mirise jer oni brže isparavaju i miris ima veći domet. Stoga biste trebali izbjegavati mirise koji su previše jaki jer mogu postati nepodnošljivi.

Tijekom toplih mjeseci najbolje je koristiti laganije i osvježavajuće mirise. Kako bismo vam pomogli odabrati savršeni ljetni miris, izdvojili smo parfeme koji utjelovljuju vruću ljetnu sezonu kojoj se veselimo svake godine.

image

Miss Dior Rose Essence Eau de Toilette - Centifolia ruže u ovom mirisu uzgajaju se biodinamički u Domaine de Manon u Grasseu u Francuskoj. Ima nešto posebno romantično i, iskreno, nadahnujuće u ovom svježem, vrlo prirodnom mirisu sa slojevima mošusa, pačulija i vetivera, dodajući drvenasti element koji se osjeti ispod dominantnog mirisa ruže.

WEB
image

BYREDO Sundazed Eau de Parfum - Ovaj slatko-citrusni parfem sastoji se od svijetlih gornjih nota mandarine i kalifornijskog limuna. Prekrasno se uravnotežuje sa šećernom vatom, bijelim mošusom, nerolijem, sambakom i nekim naznakama jasmina koji parfemu daju cvjetnu svježinu. Mogu ga koristiti i muškarci i žene.

WEB
image

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette - Ovaj parfem osmišljena je da evocira uspomene na tople ljetne dane i pješčane plaže. Ovaj ultra ženstveni miris ima note bergamota, limuna, kokosovog mlijeka i ružičastog papra. Svjež i cvjetan, dobar je izbor za proljeće i ljeto.

WEB
image

Pacific Chill by Louis Vuitton Eau de Parfum - Parfumer Jacques Cavallier Belletrud bio je inspiriran "jednim od onih detoks smoothieja koje Kalifornijci toliko vole." Rezultat je voćna kompozicija koja miriše nevjerojatno osvježavajuće. Note crnog ribiza, sjemenki mrkve, limuna i aromatičnog bilja poput bosiljka i paprene metvice stvaraju energizirajući smoothie u boćici parfema.

WEB
image

Tom Ford Soleil De Feu Eau de Parfum - Ovaj rafinirani parfem s toplom i zavodljivom mirisnom notom itekako će privući pažnju svih ljudi oko vas. Ovaj luksuzni parfem odražava sofisticiranost i eleganciju te naglašava individualnost osobe koja ga nosi.
Soleil de Feu donosi senzualnu kombinaciju cvjetnih, začinskih i drvenastih nota, stvarajući mirisno iskustvo koje ostavlja neizbrisiv dojam.

WEB
Linker
23. travanj 2024 17:19