BEAUTY SURADNJA

Iznenadila je sve: Rita Ora objavila je kako širi svoje poslovno carstvo

Slavna pjevačica na društvenim je mrežama otkrila kako pokreće svoju liniju za njegu kose, a napravila ju je u suradnji sa stručnjakinjom za njegu kose.

Rita Ora je otkrila novi poslovni pothvat i pritom iznenadila mnoge. Naime, slavna 33-godišnjakinja objavila je kako će uskoro lansirati novu liniju proizvoda za njegu kose pod imenom TYPEBEA koju je napravila u suradnji s australskom stručnjakinjom za kosu.

"Toliko sam uzbuđena što konačno mogu objaviti veliku strast svoju TYPEBEA, visokoučinkovitu njegu kose za sve tipove kose koju sam kreirala s Annom Lahey. Odnos koji imamo sa svojom kosom je toliko osoban i poseban. Za mene je kosa ogroman dio mog identiteta, kreativnosti i samopouzdanja. Tijekom svoje karijere imala sam gotovo svaku boju i stil kose. Moja kosa je bila izbijeljena, imala sam ekstenzije, skratila sam je... Zapravo svašta sam probala, ali sada mogu reći da je moja kosa najzdravija ikad. Jedva čekam podijeliti ovo s vama", napisala je slavna pjevačica. Njezina partnerica Anna Lahey otkrila je kako je na ovom projektu radila gotovo tri godine. Sama linija bi u prodaju trebala stići za nešto više od dva tjedna. Barem tako stoji na njihovoj službenoj stranici.

Prije no što se upustila u beauty vode, Rita je bila najpoznatija po svojim modnim kolaboracijama. Tako je nedavno s mnogima omiljenim Primarkom napravila kolekciju od čak 169 komada. Pjevačica je još od 2014. u svijetu mode, koju je započela suradnjom s adidas Originals. Poslije je napravila i capsule kolekciju donjeg rublja za Tezenis. Dizajnirala je cipele za Giuseppea Zanottija, kao i posebnu kolekciju u kolaboraciji s Escadom. Ovo joj je prvi projekt u beauty svijet. A ako je suditi po dosadašnjem, vjerojatno ne i zadnji.

image
KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK
Linker
02. travanj 2024 11:37